Appartementen huren in Lendava, Noord Oost Slovenie, Slovenie | appartement voor 3 personen

Plaats
Noordoost Slovenië (Lendava), Vakantiehuizen Slovenië
Park
Appartementen huren in Lendava, Noord Oost Slovenie, Slovenie
Personen
Maximaal 3
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Zeer fraai gelegen appartementen voor 3 - 5 personen te huren op Appartementencomplex Lipov Gaj in Lendava in het noord oosten van Slovenie. Park met diverse zwembaden.

Dit Lipov Gaj Lendava Noord Oost Slovenie Appartement (type 2 + 1) beschikt over 3 slaapplaatsen (er kunnen evt. extra bedden bijgeplaatst worden), een badkamer met douche, wastafel en toilet, een woongedeelte met stoelen, tafel, airco, WIFI en safe.

Het Lipov Gaj Lendava Noord Oost Slovenie Appartement is gelegen op het Terme Lendava SPA complex. Op het complex bevinden zich meerdere type appartementen, hotelkamers en een camping. Het complex beschikt over zeer veel voorzieningen waaronder diverse wellnessvoorzieningen (sauna, massages, fitness, etc.), maar liefst 8 !! zwembaden (binnen- en buitenbaden) en zeer veel sportfaciliteiten waaronder beachvolleybal, tafeltennis, badminton, voetbal, etc.

Het Lipov Gaj Lendava Noord Oost Slovenie Appartement is een ideaal uitgangspunt voor het maken van prachtige wandelingen en fietstochten op het 3-landenpunt Slovenie, Hongarije en Kroatie.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze mooie appartementen op het Appartementencomplex Lipov Gaj in het plaatsje Lendava in Noord Oost Slovenie. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht