Appartementen huren in La Croix Valmer, St. Tropez, Provence-Alpen-Côte d’Azur Var, Frankrijk | appartement voor 4 personen

Plaats
Provence-Alpen-Côte d'Azur Var (La Croix Valmer), Vakantiehuizen Frankrijk
Park
Appartementen huren in La Croix Valmer, St. Tropez, Provence-Alpen-Côte d’Azur Var, Frankrijk
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Op slechts 3km. van het zandstrand aan de Middellandse Zee gelegen appartementen voor 2 en 4 personen te huur op Vakantiecomplex La Croix Valmer St. Tropez. Vakantiepark met zwembad.

Deze Appartementen La Croix Valmer St. Tropez Provence Alpen Cote d'Azur Var beschikken over 1 slaapkamer met twee 1-pers. bedden, in de woonkamer bevinden zich 4 slaapplaatsen (1 stapelbed en een 2-pers. slaapsofa), een badkamer met douche, wastafel en toilet, een 2e badkamer met douche en wastafel, een woonkamer met sofa, stoelen, tafel en tv, en een goed uitgeruste keuken met kookplaat, vaatwasser, koelkast en magnetron.

Voor buiten beschikt u over een terras met tuinmeubilair en een gezamenlijk zwembad (ook overdekt). Het zandstrand van de Middellandse Zee bevindt zich op 3km., een winkel op 1,5km., een restaurant vindt u op het park en de dichtstbijzijnde grote stad (St. Tropez) bevindt zich op 15km. afstand.

Op het schiereiland St. Tropez en gelegen in de mooie natuur ligt het Mediteraneese La Croix Valmer. De lange witte zandstranden met vele kleine baaien zullen u betoveren. Het gebied leent zich goed voor mooie wandelingen (Porquerolles,Port-Cros, le Levant). De Provencaalse steden St Tropez, Port-Grimaud, Ramatuelle en Gassin zijn gemakkelijk bereikbaar.

Het complex bestaat uit 117 appartementen met terras. Ontbijt en lunch tegen toeslag. Gratis verzorging voor kinderen tussen de 3 en 13 jaar.
Wij heten u van harte welkom in dit fraaie appartementencomplex La Croix Valmer St. Tropez in de mooie regio Provence-Alpen-Cote d'Azur Var. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht