Appartementen huren in Kato Gatzea, Pilion, Noord-Griekenland, Griekenland | appartement voor 3 personen Griekenland

Plaats
Noord-Griekenland (Kato Gatzea), Vakantiehuizen Griekenland
Park
Appartementen huren in Kato Gatzea, Pilion, Noord-Griekenland, Griekenland
Personen
Maximaal 3
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Prachtig op een park zonnig direct aan zee en strand gelegen appartementen voor 2 - 4 personen te huur op Camping Sikia in Kato Gatzea, Pilion, Noord-Griekenland, Griekenland. Camping aan strand.

Deze prachtig gelegen Camping Sikia Kato Gatzea Pilion Griekenland Appartementen (type Economic) zijn geschikt voor 2 volwassenen en een kind en beschikken over een slaapkamer met een 2-pers. bed, een badkamer met douche, wastafel en toilet, een woonkamer met een (1-pers.slaap-)sofa, tafel, stoelen en een goed uitgeruste keuken met kookplaat, koelkast met vriesvak en koffiezetapparaat.

Voor buiten beschikt u over een balkon met tuinmeubilair. Deze appartementen liggen op nog geen 100 meter afstand van het strand! Camping Sikia Kato Gatzea Pilion Griekenland beschikt over meerdere types appartementen. Kijk even op de site voor meer informatie, foto's, prijzen en speciale aanbiedingen.

Als gast van deze Camping Sikia Kato Gatzea Pilion Griekenland Appartementen heeft u de beschikking over een restaurant, pizzeria, bar, snackbar, supermarkt, aanlegsteiger, trailerhelling, enkele speeltoestellen en een multisportveld. Camping Sikia ligt direct aan strand en zee. Wat wilt u nog meer?

De Camping Sikia Kato Gatzea Pilion Griekenland Appartementen zijn een ideaal uitgangspunt om de prachtige omgeving te verkennen. Zoals boottochtjes naar het eiland Skiathos, met de bus naar de markt in het stadje Volos of een rit met de gerestaureerde stoomtrein over de Pilion spoorbaan. In de omgeving van camping Sikia bevinden zich pittoreske dorpjes, mooie bergen, een prachtige kust met vele idyllische baaitjes en stranden en leuke Griekse badplaatsen!

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze mooie appartementen op Camping Sikia in Kato Gatzea op het groene langgerekte schiereiland van het Piliongebergte in de prachtige regio Noord-Griekenland in Griekenland. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht