Appartementen huren in Greaker, Sarpsborg, Ostfold, Noorwegen | appartement voor 4 personen

Plaats
Ostfold (Greaker, Sarpsborg), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Appartementen huren in Greaker, Sarpsborg, Ostfold, Noorwegen
Personen
Maximaal 1
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Op een perfecte locatie vlakbij de E6 tussen Goteborg en Oslo gelegen appartementen voor 1 - 8 personen te huur op Utne Camping in Greaker bij Sarpsborg in de regio Ostfold in Noorwegen.

Deze zeer fraaie Utne Camping Sarpsborg Ostfold Noorwegen Appartementen zijn geschikt voor 1 - 8 personen en beschikken over slaapkamer met flatscreen TV, een grote badkamer, een woongedeelte met sofa, stoelen, tv en eettafel met stoelen, en een goed uitgeruste keuken met o.a. full size fornuis met oven en vaatwasser. voor buiten beschikt u over een terras met tuinmeubilair.

Utne Camping beschikt over een groot aanbod van accommodaties. Naast deze appartementen kunnen er ook hytter, mobilhomes en caravans gehuurd worden. Op de camping is WIFI (geringe vergoeding) aanwezig.

De Utne Camping Sarpsborg Ostfold Noorwegen Appartementen liggen vlakbij een afslag aan de E6 tussen Goteborg en Oslo en daarmee uitermate geschikt als overnachtingsplaats. Maar de camping is ook prima geschikt voor een langer verblijf. In de naaste omgeving kunt u bijvoorbeeld prima fietsen, wandelen en vissen. En de gezellige stad Sarpsborg ligt slechts op een paar minuten rijden.

Als gast van deze Utne Camping Sarpsborg Ostfold Noorwegen Appartementen heeft u de beschikking over een mooi traditioneel grill-/barbecuehuis, over een leuke speeltuin voor de kids en er zijn scooters te huur.

Wij heten u van harte welkom in deze fraaie appartementen gelegen op Utne Camping vlakbij een afslag aan de E6 tussen Goteborg en Oslo in de regio Ostfold in het oosten van Noorwegen. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht