Appartementen huren in Golfe Juan, Cannes, Provence-Alpen-Côte d’Azur Zee-Alpen, Frankrijk | appartement voor 6 personen

Plaats
Provence-Alpen-Côte d'Azur Zee-Alpen (Golfe Juan), Vakantiehuizen Frankrijk
Park
Appartementen huren in Golfe Juan, Cannes, Provence-Alpen-Côte d’Azur Zee-Alpen, Frankrijk
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Op slechts 300 meter van het strand ligt dit mooie appartementencomplex met appartementen voor 4 en 6 personen in Golfe Juan op zo'n 6km. van Cannes. Mooi Vakantiepark met zwembad.

Deze Appartementen Golfe Juan Cannes Provence Alpen Cote d'Azur (type 4 personen) beschikken over 1 slaapkamer met een 2-pers. bed (in de woonkamer bevinden zich nog 2 slaapplaatsen), een badkamer met douche, wastafel en toilet, over een woongedeelte met sofa, tafel en tv en over een keuken met electrisch fornuis, oven, koelkast en eettafel + stoelen. Voor buiten beschikt u over een balkon/terras met tuinmeubilair en over een fraai gezamenlijk zwembad.

De zee, het zandstrand ligt op slechts 300m., een winkel en restaurant op 400m. en de dichtstbijzijnde grote stad (Cannes) op 6km. afstand.
Faciliteiten op het vakantiepark: tennis (tegen betaling), biljart, tafeltenis, jeu-de-boules en fitness (tegen betaling).

Dit mooie Vakantiepark Golfe Juan Cannes ligt tussen Antibes en Cannes direct aan de kust met twee havens en een fijn zandstrand. Niet ver van de zee en winkels verwijderd, is deze residentie een groene oase met palmbomen. De appartementen zijn verdeeld over het hoofdgebouw met 5 verdiepingen (2 liften) en 6 gebouwen met 2 etages (geen lift). De beddenverdeling kan per appartement verschillend zijn. De uitrusting bestaat uit telefoon, gratis satelliet-tv, terras of balkon met tuinmebels.

Wij heten u van harte welkom op dit mooie Vakantiecomplex Golfe Juan Cannes in de mooie regio Provence-Alpen-Cote d'Azur Zee-Alpen. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht