Appartementen huren in Desenzano, Gardameer, Italie | appartement 6 personen

Plaats
Gardameer (Desenzano Del Garda), Vakantiehuizen Italië
Park
Appartementen huren in Desenzano, Gardameer, Italie | appartementen 6 personen
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Prachtig gelegen appartementen voor 6 personen te huur met uitzicht op het Gardameer, gelegen in een groot park op slechts 3 km afstand van het centrum van Desenzano aan het Gardameer in Italie.

Deze werkelijk schitterend gelegen Desenzano Camping Village Desenzano Gardameer Appartementen beschikken over een grote woonkamer met keuken, twee (slaap)banken. Een open slaapzolder met drie 1-pers.bedden, hal en badkamer met douche. Tweepersoonskamer met terras. Elk appartement heeft een patio met een prachtig uitzicht op het meer. Airconditioning op aanvraag. Gratis WiFi.

De Desenzano Camping Village Desenzano Gardameer Appartementen liggen in een prachtig park, ideaal voor natuurliefhebbers. Het zwembad in het park is uitgerust met ligstoelen en ligbedden. U kunt genieten van het uitzicht vanaf het breedste punt van het meer. Het is de ideale plek om te ontspannen.

Als gast van de Desenzano Camping Village Desenzano Gardameer Appartementen kunt u genieten in het restaurant met terras met een panoramisch uitzicht, op korte afstand van het meer. Desenzano Camping Village beschikt over meerdere types appartementen. Kijkt u op de site van de camping voor meer informatie, foto's, prijzen en speciale aanbiedingen.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze prachtig gelegen appartementen vlakbij Desenzano aan het Gardameer in Italiƫ. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht