Appartementen en Hytter huren in Steinkjer, Nord Trondelag, Noorwegen

Plaats
Nord Trondelag (Steinkjer), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Appartementen en Hytter huren in Steinkjer, Nord Trondelag, Noorwegen
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Aan de rand van het gezellige plaatsje Steinkjer gelegen appartementen en hytter te huur voor 2 - 6 personen op Guldbergaunet Camping in Steinkjer, Nord Trondelag, Noorwegen.

Deze mooi gelegen Guldbergaunet Camping Steinkjer Appartementen & Hytter (type 3-kamer appartement) beschikken over 2 slaapkamers met een 2-pers. bed en een (2-pers. slaap-) sofa, een badkamer met douche, wastafel, en toilet, een woongedeelte met sofa, tafel en stoelen, en een goed uitgeruste keuken met o.a. kookplaat en koelkast met vriesvak.

Dit appartement heeft een oppervlakte van totaal 70m2 en heeft uitzicht op de Steinkerelva (rivier).
Daarnaast beschikt Guldbergaunet Camping over studio's voor 2 personen, 2-kamer appartementen en vakantiehuisjes. Kijk even op de site van de camping voor meer informatie, foto's en prijzen.

Als gast van deze Guldbergaunet Camping Steinkjer Appartementen & Hytter heeft u de beschikking over diverse sportmogelijkheden (sportpark van Steinkjer ligt naast de camping), er is gratis WIFI op de camping en op loopafstand vindt u een aantal supermarkten. Ook het gezellige centrum van Steinkjer ligt op loopafstand. In Steinkjer (langs de E6) is bovendien een - zeker naar Noorse begrippen - groot winkelcentrum gevestigd, handig voor als het weer eens een keer wat minder is ...

De Guldbergaunet Camping Steinkjer Appartementen & Hytter zijn een ideaal uitgangspunt om de mooie omgeving te verkennen of als overnachtingsplaats op de weg naar het hoge Noorden. Of als start voor de prachtige tocht over de Kystriksveien (RV 17) richting Bodo of de Lofoten.

Wij heten u van harte welkom in deze mooie appartementen en hytter op Guldbergaunet Camping in Steinkjer mooi gelegen aan een rivier vlakbij de E6 in de regio Nord Trondelag in Noorwegen. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht