vakantiewoningen huren in Glavotok, Krk, Kvarner, Kroatie | mobilhomes voor 5 personen

Plaats
Kvarner (Krk), Vakantiehuizen Kroatië
Park
vakantiewoningen huren in Glavotok, Krk, Kvarner, Kroatie
Personen
Maximaal 5
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Op een mooie camping direct aan zee op een prachtige locatie gelegen mobilhomes voor 4 + 1 personen te huur op Camping Glavotok, Krk, Kvarner, Kroatie. Camping met strand.

Deze prachtige Camping Glavotok Krk Kroatie Family Bungalows zijn geschikt voor 4 + 1 personen en beschikken over 2 slaapkamers, 1 met een 2-pers. bed en 1 met twee 1-pers. bedden + een opklapbed, 2 badkamers met douche, wastafel en toilet, een woongedeelte met tafel, stoelen, tv, airco en een goed uitgeruste keuken met o.a. kookplaat, koelkast met vriezer, vaatwasser, waterkoker, koffiezetapparaat en magnetron. Voor buiten beschikt u over een fraaie veranda met tuinmeubilair.

Camping Glavotok beschikt over diverse soorten bungalows en mobilhomes. De meeste zijn voorzien van een terras/veranda met een geweldig uitzicht op de baai van Kvarner en het naastgelegen eiland Cres. Kijk even op de website van de camping voor meer informatie, foto's, prijzen en speciale aanbiedingen.

Als gast van deze Camping Glavotok Krk Kroatie Family Bungalows heeft u de beschikking over een restaurant, speeltuin, sport- en speelveld, watersportverhuur, kleine supermarkt, WIFI, beachbar, bootverhuur en verder ligt Camping Glavotok direct aan strand en zee. Prima watersportmogelijkheden dus en bovendien ligt er een duikcentrum vlak naast de camping. In de naaste omgeving van de camping zijn er goede wandel- en vismogelijkheden.

De Camping Glavotok Krk Kroatie Family Bungalows zijn een ideaal uitgangspunt om de prachtige omgeving te verkennen. De camping is direct gesitueerd aan zee en ligt op fietsafstand van het kleine plaatsje Glavotok. Het gezellige centrum van de hoofdplaats Krk ligt op 15km. afstand. Het eiland Krk is via een brug verbonden met het vasteland en zeer de moeite waard om te bezoeken !

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze mooie Family Bungalows op Camping Glavotok net buiten het dorpje Glavotok op het eiland Krk in de regio Kvarner in Kroatie. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht