Vakantiewoningen huren in Eschwege, Hessisches Bergland, Hessen, Duitsland | mobilhomes voor 6 personen

Plaats
Hessisches Bergland, Hessen (Eschwege), Vakantiehuizen Duitsland
Park
Vakantiewoningen huren in Eschwege, Hessisches Bergland, Hessen, Duitsland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Prachtig aan de Werratalsee (strand, watersport) gelegen mobilhomes voor 6 personen te huur op Camping Eschwege, Hessisches Bergland, Hessen, Duitsland. Camping met strand.

Deze prachtig direct aan de Werratalsee gelegen Camping Eschwege Werratalsee Hessen Mobilhomes beschikken over 2 slaapkamers, 1 met een 2-pers. bed en 1 met twee 1-pers. bedden, een badkamer met douche, wastafel en apart toilet, een woongedeelte met een (2-pers.slaap-)sofa, tafel, stoelen, stereo, en een goed uitgeruste keuken met kookplaat, magnetron en koffiezetapparaat.

Voor buiten beschikken deze Camping Eschwege Werratalsee Hessen Mobilhomes over een veranda met tuinmeubilair. Op Camping Knaus Eschwege vindt u een receptie, bistro, winkel, tafeltennis en kinderspeelplaats. Verder beschikt dit 7ha. grote 5-sterren vakantiepark over een bistro met buitenterras, beachvolleybalterrein en basketbalveld en is er in het hoogseizoen een animatieteam aanwezig, compleet met kinderanimatietent.

Ook in de omgeving zijn voldoende faciliteiten. Zo kunt in het 80ha. grote Werratalsee (meer) zwemmen, surfen, zeilen en vissen. Een restaurant bevindt zich op 800m., een buitenzwembad en overdekt zwembad op 1,5km, tennis en manege op 300m., midgetgolf op 500m. en een supermarkt bevindt zich op 800m. afstand.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf op Camping Knaus Eschwege in de regio Hessisches Bergland, Hessen, Duitsland. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht