Vakantiewoningen huren in Skepplanda Alingsas, Vastergotland Goteborg, Zweden | vakantiehuisje voor 5 personen

Plaats
Vastergotland & Goteborg (Skepplanda), Vakantiehuizen Zweden
Park
Vakantiewoningen huren in Skepplanda Alingsas, Vastergotland Goteborg, Zweden
Personen
Maximaal 5
Prijs
Vanaf EUR 318 tot EUR 976 per week
Informatie en reserveer

Onlangs gerenoveerd vakantiehuis voor 5 personen te huur mooi gelegen aan een meer tussen Skepplanda en Alingsas in de mooie regio Vastergotland Goteborg in West Zweden.

Dit nieuw gerenoveerde Vakantiehuis Skepplanda Alingsas Vastergotland Zweden beschikt over 3 slaapkamers, 1 met een 2-pers. bed en 2 met een stapelbed, een badkamer met een douche, wastafel en toilet, een grote woonkamer met sofa, tafel, stoelen, tv en radio, en een goed uitgeruste keuken met fornuis, vaatwasser, koelkast, grote vriezer, magnetron, koffiezetapparaat en een eettafel met stoelen en een kinderstoel.

Voor buiten beschikt u over een overdekte veranda met tuinmeubilair en barbecue. Verder vindt u in het Vakantiehuis Skepplanda Alingsas Vastergotland Zweden een wasmachine en kunt u gebruik maken van een roeiboot. Roken is niet toegestaan in deze vakantiewoning. Deze mooie vakantiewoning is geschikt voor 5 volwassenen en 1 kindje tot 4 jaar.

Het Vakantiehuis Skepplanda Alingsas Vastergotland Zweden ligt op slechts 180 meter afstand van een meer waar u kunt zwemmen en vissen. Op 12km. vindt u een winkel, restaurant en golfbaan en de dichtstbijzijnde grote stad (Alingsas) ligt op slechs 20km. Deze mooie vakantiewoning biedt een prachtig uitzicht op het meer en de omliggende bergen en ligt op een natuurgrondstuk in een bos met bessen en paddenstoelen.

Wij heten u van harte welkom in deze mooie vakantiewoning in Skepplanda bij Alingsas in West Zweden. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht