Vakantiewoningen huren in Gernrode, Harz, Saksen-Anhalt, Duitsland | bungalow voor 4 personen

Plaats
Harz (Gernrode), Vakantiehuizen Duitsland
Park
Vakantiewoningen huren in Gernrode, Harz, Saksen-Anhalt, Duitsland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Direct aan een meer in het bosrijke Harzgebergte gelegen bungalows voor 4 personen te huur in Gernrode, Harz, Saksen-Anhalt, Duitsland. Camping met zandstrand.

Deze Harzcamp Bremer Teich Harzgebergte bungalows (categorie 4) beschikken over 1 slaapkamer met een 2-pers. bed (dekbedden en kussens aanwezig), een badkamer met douche en toilet, een woonkamer met (slaap-)bank, tafel en satelliet TV en een goed uitgeruste keuken met kookplaat, koelkast en een eettafel met stoelen. Deze bungalows zijn bijzonder geschikt voor gezinnen met meerdere kinderen door de extra kinderkamer waar extra bedden kunnen worden geplaatst.

Voor buiten beschikt deze gezellige bungalow over een kleine veranda en tuinmeubilair. Harzcamp Bremer Teich beschikt over meerdere typen bungalows. Kijk even op de site voor meer informatie. Harzcamp Bremer Teich is een kindvriendelijke camping, gelegen aan het (zwem-)meer “Bremer Teich”, midden in het prachtige heuvelachtige en bosrijke Harzgebergte. Het meer beschikt over een zandstrand.

Op de camping vindt u sportvelden, speeltoestellen en een recreatieruimte (animatieprogramma aanwezig in het hoogseizoen). Ook voor de innerlijke mens wordt gezorgd. Er is een snackbar, restaurant, bar en een campingwinkel aanwezig (elke dag vers brood!)

Wie van natuurschoon houdt en daarnaast wil genieten van het buitenleven, mogelijkheden wil hebben om te kunnen snorkelen, zwemmen, vissen, fietsen of wandelen is op Harzcamp Bremer Teich aan het juiste adres.
Houdt u liever van skiën, langlaufen, snowboarden, sledehondenrennen of ijsstokschieten? Breng dan in de winter een bezoek aan deze gezellige camping in het centrum van het wintersportgebied.

De eigenaren heten u van harte welkom op Harzcamp Bremer Teich in de regio Harz, Saksen-Anhalt in Duitsland. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht