Vakantiehuis Bredene: Mobilhomes type Flores 6-personen

Plaats
Kust Belgie (Bredene, Oostende), Vakantiehuizen België
Park
Vakantiewoningen huren in Bredene, Oostende, Kust Belgie, Belgie
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Op slechts 300 meter afstand van strand en zee en op 4km. van Oostende gelegen mobilhomes voor 4 - 6 personen te huur op Camping Park Kerlinga in Bredene, Kust Belgie, Belgie. Camping aan het strand.

Deze Camping Park Kerlinga Bredene Oostende Kust Belgie Mobilhomes (type Flores) beschikken over 3 slaapkamers, 1 met een 2-pers. bed en 2 met 1-pers. bedden, een badkamer met douche, wastafel en toilet, een woon-/eetkamer met sofa, stoelen, eettafel, tv en verwarming, en een mooie keuken met kookplaat, koelkast en koffiezetapparaat.

Voor buiten beschikken deze Camping Park Kerlinga Bredene Kust Belgie Mobilhomes over een kleine tuin, terrasmeubilair en een barbecue. Camping Park Kerlinga beschikt over meerdere type vakantiehuisjes. Kijk even op de site voor meer informatie, foto's en prijzen.

De camping Park Kerlinga

Als gast van deze Camping Park Kerlinga Bredene Kust Belgie Mobilhomes kunt u gebruik maken van een receptie, bistro, tafeltennis en voor de kinderen een speeltuin. Er zijn fietsen beschikbaar. In het hoogseizoen is er een animatieteam aanwezig. Een supermarkt ligt op 3km., een restaurant op 400 meter afstand, fietsverhuur op 300 meter, een overdekt zwembad op 2km. en een manege op 5km.

De omgeving

In de naaste omgeving is bovendien voldoende te beleven. Zo ligt Earth Explorer Oostende op 4km. afstand, Sea-Life Blankenberge op 20km. en het Boudewijnpark Zeebrugge op 30km.

Wij heten u van harte welkom in deze mobilhomes op Camping Park Kerlinga in Bredene, Kust Belgie, Belgie. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht