Vakantiewoningen huren in Vallavik, Hardangerfjord, Hordaland, Noorwegen | vakantiehuis voor 9 personen

Plaats
Hordaland (Vallavik), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Vakantiewoningen huren in Vallavik, Hardangerfjord, Hordaland, Noorwegen
Personen
Maximaal 9
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Prachtig gelegen vakantiehuis voor 9 personen te huur met geweldig uitzicht over het Hardangerfjord in Vallavik, Hordaland, Noorwegen. Vakantiehuis met sauna.

Dit mooie Vakantiehuis Vallavik Hardangerfjord Hordaland Noorwegen is geschikt voor 9 personen + 1 kind onder 2 jaar en beschikt over 4 slaapkamers, 2 met 2-pers. bedden, 1 met twee 1-pers. bedden en 1 met een 2-pers. bed + een 1-pers. bed, een badkamer met douche, wastafel, toilet en vloerverwarming, een gezellige woonkamer met sofa, stoelen, tv, radio en cd en houtkachel, en over een goed uitgeruste keuken met kookplaat, oven, vaatwasser en koelvriescombinatie.

Voor buiten beschikt u over een (overdekt) terras met tuinmeubilair en barbecue. Verder beschikt deze vakantiewoning nog over een sauna en wasmachine. Het geweldige uitzicht over het Hardangerfjord is inclusief. In de dichtstbijzijnde plaats (Vallavik: 15km.) vindt u winkels en restaurants.

Dit Vakantiehuis Vallavik Hardangerfjord Hordaland Noorwegen is een ideaal uitgangspunt om de mooie omgeving te verkennen. Het vakantiehuis ligt mooi centraal tussen de Hardangervidda en de prachtige stad Bergen. De bekende wintersportplaats Voss en de Voringsfossen-waterval liggen in de naaste omgeving. In de omgeving kunt u prima wandelen. Vismogelijkheden zijn er in het Hardangerfjord en nabijgelegen meren. Boten zijn te huur in de omgeving.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in dit prachtig gelegen vakantiehuis met sauna bij Vallavik met een geweldig uitzicht over het Hardangerfjord in de regio Hordaland in Noorwegen. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht