Vakantiewoningen huren in Geilo, Buskerud, Noorwegen | vakantiehuis voor 6 personen

Plaats
Buskerud (Geilo), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Vakantiewoningen huren in Geilo, Buskerud, Noorwegen
Personen
Maximaal 7
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Direct in het skigebied Geilo Lia en op loopafstand van Geilo gelegen vakantiehuis voor maximaal 7 personen te huur in het prachtige wintersportgebied rond Geilo, regio Viken (Buskerud), Noorwegen.

Dit mooie geschakelde Vakantiehuis Geilo Viken Buskerud Noorwegen is geschikt voor maximaal 6 volwassenen + 1 kind (0-2 jaar) en beschikt over 3 slaapkamers, 1 met een 2-pers. bed en 2 met 1-pers. bedden, een loft met een 1-pers. bed, een badkamer met douche, wastafel, vloerverwarming en toilet, een woongedeelte met sofa, stoelen, tafel, gratis internet, tv, houtkachel, en een goed uitgeruste keuken met o.a. kookplaat en koelvriescombinatie. Dit vakantiehuis beschikt verder over een sauna.

Voor buiten beschikt u over een overdekte veranda met tuinmeubilair en een tuinperceel van 300m2. Winkels vindt u op 800 meter afstand, restaurants op 400 meter, het centrum op 1,5km. en de skilift op 200 meter afstand. Geilo ligt tussen Oslo en Bergen en is 1 van de bekendste wintersportgebieden van Noorwegen.

Dit Vakantiehuis Geilo Viken Buskerud Noorwegen is een ideaal uitgangspunt om de prachtige omgeving te verkennen. In de zomer kunt u er mooie wandeltochten maken, maar ook het Nationaal Park Hardangervidda ligt binnen handbereik. Een golfbaan vindt u op 400 meter afstand, een speeltuin op 150 meter afstand en op loopafstand van het vakantiehuis zijn er prima mogelijkheden om te vissen. Als wintersportlocatie is dit vakantiehuis echt perfect. Skimogelijkheden te over, zelfs direct vanaf de veranda !

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in dit mooie vakantiehuis in het wintersportgebied Geilolia bij Geilo in de regio Viken (Buskerud) in Noorwegen. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht