Vakantiewoning huren in Melhus, Sor-Trondelag, Noorwegen | vakantiehuisje voor 5 personen

Plaats
Sor Trondelag (Melhus), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Vakantiewoning huren in Melhus, Sor-Trondelag, Noorwegen
Personen
Maximaal 5
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Prachtig direct aan het strand en op slechts een 1/2 uur rijden van Trondheim gelegen strandhuis voor 5 personen te huur op Oysand Camping in Melhus, Sor-Trondelag, Noorwegen. Camping aan het strand.

Dit prachtig gelegen Oysand Camping Melhus Sor Trondelag Noorwegen Strandhuis beschikt over 2 slaapkamers, 1 met een familybed (2 onder, 1 boven) en 1 met twee 1-pers. bedden, een badkamer met douche, wastafel, toilet en wasmachine, een woonkamer met sofa, stoelen, tafel, tv, gratis WIFI en een goed uitgeruste keuken met kookplaat, oven, vaatwasser, koelkast, waterkoker en koffiezetapparaat.

Voor buiten beschikt u over een (overdekte: op aanvraag) veranda met tuinmeubilair. Oysand Camping beschikt over diverse soorten vakantiehuisjes waaronder bungalows, hytter en appartementen. Kijk even op de site van de camping voor meer informatie, foto's en prijzen.

Als gast van dit knusse Oysand Camping Melhus Sor Trondelag Noorwegen Strandhuis heeft u de beschikking over enkele speeltoestellen, een campingwinkeltje, een gezellig cafetaria met terras waar u o.a. snacks kunt nuttigen, gratis WIFI en uiteraard biedt de zee u mogelijkheden tot surfen, zeilen en zwemmen. Tot slot zijn er goede vis-, wandel- en fietsmogelijkheden.

Het Oysand Camping Melhus Sor Trondelag Noorwegen Strandhuis is een ideaal uitgangspunt om de prachtige omgeving te verkennen. Øysand camping beschikt over een 2km zandstrand met uitstekende surf-/kytesurfmogelijkheden. De camping ligt aan het Trondheimsfjord en naast het terrein is een vogelreservaat gelegen. Ook een bezoek aan Trondheim is mogelijk en de bus stopt op een paar honderd meter van de camping. Maar natuurlijk kunt u ook gewoon lekker 's avonds vanaf uw veranda van de ondergaande zon genieten !

Wij heten u van harte welkom in dit mooie strandhuis op Oysand Camping in Melhus direct aan zee in de regio Sor-Trondelag in Noorwegen. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht