Hytter huren in Dovrefjell-Dombas, Oppland, Noorwegen | vakantiehuisje voor 5 personen

Plaats
Oppland (Noord) (Dovrefjell-Dombas), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Hytter huren in Dovrefjell-Dombas, Oppland, Noorwegen
Personen
Maximaal 5
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Spectaculair aan de voet van Nationaal Park Dovrefjell gelegen hytter voor 4 - 6 personen te huur op PlusCamp Hageseter Camping in Dovrefjell-Dombas, Innlandet (Oppland), Noorwegen.

Deze knusse PlusCamp Hageseter Dovrefjell Dombas Hytter beschikken over 2 slaapkamers, 1 met een stapelbed en 1 met een stapelbed en een 1-pers. bed, een badkamer met douche, wastafel en toilet, een ruime woonkamer met hoekbank, stoelen, tafel, tv, wifi, houtkachel, eettafel met hoekbank en stoelen en een goed uitgeruste keuken met kookplaat, koelkast met vriesvak, oven en koffiezetapparaat. Voor buiten beschikt u over een terras met stoelen.

PlusCamp Hageseter in Dovrefjell-Dombas beschikt over meerdere type hytter en een appartement (ook geschikt voor mindervaliden). Kijk even op de site voor meer informatie, prijzen en foto's.

Als gast van deze PlusCamp Hageseter Dovrefjell Dombas Hytter heeft u de beschikking over een prima restaurant, wifi en speeltoestellen. De naaste omgeving leent zich - uiteraard - prima voor het maken van wandelingen in de Nationale Parken Dovrefjell en Rondane.

PlusCamp Hageseter ligt aan een rivier en er zijn goede vismogelijkheden. Ook voor de winter is PlusCamp Hageseter een prima locatie. De camping ligt aan de E6 (geen geluidsoverlast !), langlaufen kan vanaf de camping en een skipiste bevindt zich op 30km. afstand. Maak ook eens een muskusossafari ! Vraag de eigenaar even om meer informatie.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf op PlusCamp Hageseter in Dovrefjell-Dombas in de mooie regio Innlandet (Oppland) in Noorwegen. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht