hytter huren in Miland, Rjukan, Telemark, Noorwegen | vakantiehuisje voor 6 personen

Plaats
Telemark (Miland, Rjukan), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
hytter huren in Miland, Rjukan, Telemark, Noorwegen
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Met zicht op de 1883m. hoge Gaustatoppen gelegen 4 - 6 pers. hytter te huur op op Rjukan Hytte- og Caravanpark in Miland bij Rjukan, Telemark. Noorwegen.

Deze fraaie Rjukan Hytte- og Caravanpark Gaustatoppen Telemark Hytter beschikken over 2 slaapkamers, 1 met een 2-pers. bed en 1 met een stapelbed en een loft met 2 slaapplaatsen, een badkamer met douche, wastafel en toilet, een knusse woonkamer met zithoek, tafel, tv met dvd speler en eettafel met stoelen, en een goed uitgeruste keuken met kookplaat, oven, koel/vries combinatie en koffiezetapparaat. Voor buiten beschikt u over een kleine overdekte veranda.

De Rjukan Hytte- og Caravanpark Gaustatoppen Telemark Hytter zijn gelegen op Rjukan Hytte- og Caravanpark. Het park beschikt over diverse soorten hytter voor 2 - 8 personen en deze zijn het gehele jaar te boeken. Kijk even op de site van het park voor meer informatie, foto's en prijzen.

Rjukan Hytte- og Caravanpark beschikt over Wifi, een receptie met minimarkt, enkele speeltoestellen en is prachtig gelegen tussen de bergen in het noorden van de provincie Telemark in Zuid Noorwegen. Het ligt ca. 8km. ten oosten van Rjukan aan de voet van de 1883m. hoge berg Gaustatoppen. Een ritje in de spectaculaire kabelbaan in deze berg mag u zeker niet missen. Het park is een prima startpunt voor o.a. wandelingen in het Nationaal park Hardangervidda, fietsen, (vlieg)vissen en een bezoek van lokale musea.

De Nederlandse eigenaren nodigen u van harte uit voor een verblijf op Rjukan Hytte- og Caravanpark. Zij helpen u graag verder met informatie en mogelijkheden in de prachtige omgeving. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht