Vakantiewoningen huren in Dargun, Mecklenburg Merengebied, Duitsland | vakantiehuis voor 11 personen

Plaats
Mecklenburg, Merengebied (Dargun), Vakantiehuizen Duitsland
Park
Vakantiewoningen huren in Dargun, Mecklenburg Merengebied, Duitsland
Personen
Maximaal 11
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Fraai vakantiehuis te huur voor 11 personen in Dargun, in de mooie regio Mecklenburg, Merengebied in Duitsland.

Vakantiehuis Dargun Mecklenburg Merengebied Duitsland beschikt over een grote woon-/eetkamer met sat-TV. Uitgang naar de tuin, naar het terras (met terrasmeubelen en bergruimte). Keuken, voorzien van een oven, afwasmachine, magnetron, koelkast met vriesvak en een koffiezetapparaat. 2 aparte WC's. Bovenverdieping: woon-/eetkamer met 2 bedden. 1 slaapkamer met 3 bedden en eettafel, 1 slaapkamer met 2 bedden en 1 x 2 stapelbedden en 1 2-persoons slaapkamer. Kookhoek, voorzien van een 2-pits kookplaat. Bad/WC, douche/WC. Let op: rookvrij huis. Het vakantiehuis beschikt over 2 ingangen. Voor buiten heeft u de beschikking over een tuin met ligweide en een barbecue.

Vakantiehuis Dargun Mecklenburg Merengebied Duitsland is gelegen in Barlin, op 3 km afstand van Dargun en is ideaal voor liefhebbers van ruitersport en natuur. Het vakantiehuis behoort tot het "Gästehaus Alte Schule" en is gelegen aan een doodlopende weg, te midden van groen. Voor medegebruik heeft u de beschikking over een buitenzwembad, tafeltennis en een kinderspeelplaats, een salon, sauna (extra), wasmachine en droger (voor medegebruik, extra). Het gastenverblijf "Alte Schule" met de beschreven recreatievoorzieningen, is gelegen op 50m van het vakantiehuis.

In het door de huiseigenaar gerunde moderne paardrijcomplex (lid van de FN) op 200m afstand, kan op aanvraag en na aanmelding vooraf rijles genomen worden (kinderen en volwassenen, privéles of longe) en eigen paarden kunnen tegen betaling worden ondergebracht. Een bushalte vindt u op 50m, een levensmiddelenwinkel, een restaurant, het zandstrand en tennisbanen op 3 km, het Kummerowermeer op 6 km, het station "Demmin" op 10 km en een golfterrein op 15 km afstand.

De historische, idyllische stad Dargun is aan de noordelijke rand van het natuurpark Mecklenburgische Schweiz en Kummerower See gelegen. Dargun beschikt over verschillende bezienswaardigheden, op 10 km van Demmin en 60 km van Rostock. In het hart van de deelstaat Mecklenburg-Vorpommern ligt een schier eindeloos merenland omgeven door kwelders, moerassen, bossen en heidegebieden. Sommige meren zijn beschermd natuurgebied, maar er zijn er genoeg over om naar hartelust te watersporten. En tussen al dat groen liggen enkele mooie stadjes die een bezoek waard zijn. Het Nationalpark, waarin ook heel wat dorpjes op gasten wachten, telt 35 km wandelpaden.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in dit fraaie vakantiehuis in Dargun, in de regio Mecklenburg, Merengebied in Duitsland. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht