Vakantiewoningen huren in Marina di Massa, Toscane, Italie | bungalow voor 5 personen

Plaats
Toscane (Marina di Massa), Vakantiehuizen Italië
Park
Vakantiewoningen huren in Marina di Massa, Toscane, Italie
Personen
Maximaal 5
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen.
Informatie en reserveer

Op slechts 5 minuten lopen van een prachtig strand en boulevard gelegen bungalows voor 2 - 10 personen te huur op Camping dal Pino in Marina di Massa, Toscane. Camping bij strand.

Deze Camping dal Pino Marina di Massa Toscane Bungalows (type 4/5-personen) beschikken over 2 slaapkamers, 1 met een 2-pers. bed en 1 met een stapelbed en een 1-pers. bed, een badkamer met douche, wastafel en toilet, een woonkamer met sofa, tafel en tv, en een goed uitgeruste keuken met gasfornuis, koelkast (met vriesvak), (It.) koffiezetapparaat en voor buiten een veranda met tuinmeubilair.

Camping dal Pino Marina di Massa Toscane beschikt over meerdere type bungalows. Of het nu voor 2 of 10 personen is, u vindt het op Camping dal Pino. Kijk even op de site van de camping voor meer informatie, foto's en prijzen.

Als gast van deze Camping dal Pino Marina di Massa Toscane Bungalows heeft u de beschikking over diverse sportfaciliteiten waaronder een voetbalveld en tafeltennis, een goed restaurant met een bar en een houtoven voor een heerlijke pizza en draadloos internet (wifi).

Camping dal Pino ligt op slechts 5 minuten lopen van de boulevard en het strand van Marina di Massa waar u ook diverse restaurants en terrasjes aantreft. In de naaste omgeving vindt u verder de fraaie badplaats Viareggio, de beroemde Versilia en liggen de prachtige steden Pisa en Lucca binnen handbereik. Maar ook de Cinque Terre bij La Spezia zijn binnen een uur te bereiken.

Voor de periode van 6 mei – 7 juli gelden er speciale aanbiedingen voor de 4- en 5-pers. bungalows op het park. Aanbiedingen zijn inclusief gebruik privé-strand, parkeerplaats, schoonmaak en energie. Kijk even op de site van de camping voor meer informatie.

Wij heten u van harte welkom op Camping dal Pino in Marina di Massa in Toscane, Italië. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht