Vakantiewoningen huren in Soknedal, Sor Trondelag, Noorwegen | vakantiehuisje voor 4 personen

Plaats
Sor Trondelag (Soknedal), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Vakantiewoningen huren in Soknedal, Sor Trondelag, Noorwegen
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Zeer fraai en centraal gelegen hytter voor 4 - 6 personen te huur op Gullvag Camping in Soknedal in de mooie regio Sor Trondelag, Noorwegen. Camping met zwembad en veel speelvoorzieningen.

Deze Gullvag Camping Soknedal Sor Trondelag Hytter zijn geschikt voor 4 - 6 personen en beschikken over 2 slaapkamers, 1 met een 2-pers. bed en 1 met 2 stapelbedden, een badkamer met douche, wastafel en toilet, een woonkamer met sofa, stoelen, tafel, tv, wifi, eettafel met 4 stoelen en een keuken met kookplaat, koelkast (met vriesvak), oven, koffiezetapparaat en voor buiten een veranda/terras met tuinmeubilair.

Deze Gullvag Camping Soknedal Sor Trondelag Hytter zijn gelegen op Gullvag Camping, mooi gesitueerd aan de E6 vlakbij het plaatsje Soknedal, ca. 19km. ten zuiden van Storen en 70km. ten zuiden van Trondheim. Gullvag Camping is prachtig gelegen aan een kleine rivier waar u kunt vissen. De camping is ideaal voor families, biedt fraaie plaatsen om te kamperen en zijn er zeer veel mogelijkheden speciaal voor kinderen. Zo is er een fraaie speeltuin op de camping, er is een klein verwarmd zwembad en wat dacht u van kleine quads, speciaal voor de kinderen.

In onze kleine campingwinkel zijn elke ochtend vers gebakken broodjes te verkrijgen en we bieden ook homemade Italiaanse pizza's aan. De familie Nyberg heet u van harte welkom !

Ga terug naar overzicht