Vakantiewoningen huren in Hafslo, Sogn Og Fjordane, Noorwegen | vakantiehuisje voor 7 personen

Plaats
Sogn og Fjordane (Hafslo), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Vakantiewoningen huren in Hafslo, Sogn Og Fjordane, Noorwegen
Personen
Maximaal 7
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Direct aan de RV55 en op zo'n 20km. van Sogndal gelegen hytter voor maximaal 7 personen te huur op Hafslotun in Hafslo, Sogn og Fjordane, Noorwegen.

Deze Hafslotun Hafslo Sogn og Fjordane Noorwegen Hytter (type 6-personen) beschikken over een woonopp. van 65 m2. met 3 slaapkamer (2 met elk twee 1-pers. bedden en 1 met een familybed, 2 onder en 1 boven), een badkamer met douche en wastafel en een apart toilet, een ruime woonkamer met sofa, stoelen, tafel, open haard en tv, en een ruime keuken met 4 kookplaten, oven, waterkoker, koffiezetapparaat en koelkast. Voor buiten beschikt u over een overdekte veranda met tuinmeubilair.

Hafslotun Hyttesenter beschikt over meerdere type hytter. Deze vrijstaande comfortabele 6-pers. hytter liggen op een groot en netjes verzorgd terrein. Daarnaast beschikt Hafslotun Hyttesenter ook over 4-pers. appartementen en 2, 4 en 12-pers. hytter. Kijk voor meer informatie en prijzen even op de site van Hafslotun Hyttesenter.

Als gast van deze Hafslotun Hafslo Sogn og Fjordane Noorwegen Hytter kunt u ook beschikken over een (centrale) wasmachine, een speeltuin voor de kinderen en een voetbalveld. De eigenaar van Hafslotun verzorgt prachtige kajaktochten op het fjord.

De Hafslotun Hafslo Sogn og Fjordane Noorwegen Hytter van Hafslotun Hyttesenter zijn uitermate geschikt als plek om bij te komen van een tocht over de Nygardsbreen, een dagje vissen op het Sognefjord of een langlauftocht bij het Sognskisenter. Maar ook om heerlijke wandelingen te maken in de omgeving of als startpunt voor een reis over de Sognefjellsvegen R55, een van de mooiste en hoogst gelegen bergwegen in Noord-Europa.

Hafslotun Hyttesenter is het gehele jaar geopend. Wij heten u van harte welkom in Hafslo in de prachtige regio Sogn og Fjordane in Noorwegen. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht