Vakantiewoningen huren in Stryn, Sogn Og Fjordane, Noorwegen | vakantiehuisje voor 4 personen

Plaats
Sogn og Fjordane omgeving Olden, Stryn, Nordfjord (Stryn), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Vakantiewoningen huren in Stryn, Sogn Og Fjordane, Noorwegen
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Prachtig gelegen hytter voor 4 personen te huur met een geweldig uitzicht over het Nordfjord !

Deze Ulvedalstunet Blaksaeter Stryn Nordfjord Noorwegen Hytter beschikken over 2 slaapkamers, een badkamer met douche, wastafel en toilet, een gezellige woonkamer met open haard, satelliet-tv, sofa, tafel en een goed ingerichte keuken met eettafel + stoelen, kookplaat, koelkast, magnetron en vaatwasser.

En voor buiten over een veranda met tuinmeubilair en een geweldig uitzicht. De hytter liggen in een kindvriendelijke omgeving. Kijk even op de site voor meer informatie.

Deze Ulvedalstunet Blaksaeter Stryn Nordfjord Noorwegen Hytter zijn gelegen in een prachtige omgeving aan een Panoramaweg op zo’n 7,5 km. van Stryn. In de naaste omgeving is er ontzettend veel te ondernemen: gletsjertochten bij Loen of Olden (Briksdalgletsjer), het zomerskigebied van Stryn (50 km.), een bezoek aan het Geirangerfjord (45 km.) en de prachtige Vestkapp (100 km.)

De Hytter zijn het gelegen jaar te huur dus u kunt deze vakantiewoning ook als uitvalsbasis gebruiken tijdens uw wintersportvakantie. Tijdens de zomer zijn er watersportmogelijkheden, kunt u paardrijden, zwemmen, vissen (boten zijn te huur in de naaste omgeving) en zijn er talloze wandelmogelijkheden.

Wij heten u van harte welkom aan het Nordfjord. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht