Vakantiewoningen huren in Vassenden, Sogn Og Fjordane, Noorwegen| vakantiehuisje voor 6 personen

Plaats
Sogn og Fjordane (Vassenden), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Vakantiewoningen huren in Vassenden, Sogn Og Fjordane, Noorwegen
Personen
Maximaal 7
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Zeer fraaie hytter voor 3 - 7 personen te huur op Jolstraholmen Camping in Vassenden in de mooie regio Sogn og Fjordane. Camping met grote glijbaan en veel speelvoorzieningen.

Deze Jolstraholmen Camping Vassenden Noorwegen Hytter (type 4 personen) beschikken over een slaapkamer met een 2-pers. bed, een badkamer met douche, wastafel en toilet, een woonkamer met (2-pers.slaap-)sofa, tafel, tv en over een goed uitgeruste keuken met kookplaat, koelvries-combinatie, koffiezetapparaat, waterkoker, vaatwasser, oven en vloerverwarming in de gehele accommodatie. Verder beschikt dit type over een terras/veranda met tuinmeubilair en een eigen grasveldje.

Jolstraholmen Camping beschikt over meerdere type vakantiehuisjes. Kijk even op de site van de camping voor meer informatie, foto's en actuele prijzen.

De Jolstraholmen Camping Vassenden Noorwegen Hytter zijn mooi gesitueerd op Jølstraholmen Camping aan de snelstromende rivier Jølstra. Een gedeelte van de camping ligt op een klein eilandje in de rivier. De camping beschikt over 8 standaard hutten en 12 high-standaard hutten. Er is een mooie speeltuin, midgetgolf, tafeltennis, volleybalveld en een 50 meter lange glijbaan met warm water.

In de omgeving kunt u uitstekend wandelen, fietsen en vissen. Ook in de winter kunt u op Jølstraholmen Camping terecht. Bijvoorbeeld om te skiën. Naast de mogelijkheid om te langlaufen ligt op circa 800 meter een skipiste.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze mooie hytter op Jolstraholmen Camping in Vassenden. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht