Vakantiewoningen huren in Geiranger, More Og Romsdal, Noorwegen | vakantiehuisje voor 6 personen

Plaats
More Og Romsdal (Geiranger), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Vakantiewoningen huren in Geiranger, More Og Romsdal, Noorwegen
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Prachtig direct naast een waterval gelegen hytter voor 4 - 6 personen te huur op Vinje Camping op loopafstand van het dorpje Geiranger in de mooie regio More og Romsdal, Noorwegen.

Deze Vinje Camping Geiranger More og Romsdal Noorwegen Hytter beschikken over een slaapkamer met familybed (2 onder + 1 boven), een slaapkamer met een stapelbed, een badkamer met douche, wastafel en toilet, een woonkamer met sofa, tafel, stoel, tv, gratis WIFI, eettafel met stoelen en een goed uitgeruste keuken met kookplaat, koelkast (met vriesvak), koffiezetapparaat en buiten een overdekte veranda met tafel/stoelen.

De Vinje Camping Geiranger More og Romsdal Noorwegen Hytter zijn gelegen op Vinje Camping aan de rand van Geiranger in een idyllische omgeving aan de "63". Naast de hytter zijn er ook - grote - safaritenten te huur. Met verwarming. Vinje Camping ligt naast een waterval en is een perfect startpunt voor wandelingen op uitgezette wandelpaden.

Vinje Camping is een rustige camping gelegen op loopafstand van het centrum van Geiranger. De camping beschikt over speelvoorzieningen en een "buiten" open haard: een prachtige plaats onder een overhangende rots.

De vriendelijke eigenaren heten u van harte welkom en nodigen u graag uit voor een verblijf in deze mooi gelegen hytter op Vinje Camping op loopafstand van het centrum van Geiranger in de regio More og Romsdal in Noorwegen. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht