Vakantiewoningen huren in Hordvik bij Bergen, Hordaland, Noorwegen | appartement voor 4 personen

Plaats
Hordaland (Hordvik bij Bergen), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Vakantiewoningen huren in Hordvik bij Bergen, Hordaland, Noorwegen
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Prachtig gelegen appartementen voor 4 personen te huur op slechts 15km. van het centrum van Bergen in het plaatsje Hordvik in de mooie regio Hordaland, Noorwegen.

Deze Fjordside Lodge Hordvik Bergen Noorwegen Appartementen beschikken over een slaapkamer met twee 1-pers. bedden, een loft met een 2-pers. bed, een badkamer met douche, wastafel, haardroger, toilet en wasmachine, woonkamer met sofa, tafel, tv, DVD-speler (met films) en een eettafel met stoelen, een goed uitgeruste keuken meet kookplaat, magnetron, koffiezetapparaat en waterkoker. De gasten van de appartementen kunnen tevens over wireless internet beschikken.

Fjordside Lodge is schitterend gelegen direct aan het fjord met een geweldig uitzicht. De vriendelijke eigenaren verhuren boten om het fjord te verkennen of om te vissen. Badplaats, vismogelijkheden en een boothaven liggen op korte afstand.
In de omgeving is veel te ondernemen. Er liggen meerdere attracties in de naaste omgeving, maar de grootste attractie is natuurlijk de prachtige stad Bergen welke op 25 min. gelegen is. Er is een goede busverbinding.

Op korte afstand vindt u een café en winkelcentrum. Wandelmogelijkheden in de prachtige natuur zijn er meer dan voldoende. Omdat de Fjordside Lodge Hordvik Bergen Noorwegen Appartementen het gehele jaar verhuurd worden kunt u ook in de winter bij ons terecht. Wintersportmogelijkheden zijn er in Voss op ongeveer een uur rijden van Fjordside Lodge.

De vriendelijke eigenaren Rita en Jarle heten u van harte welkom. Zij zijn zeer gastvrij en laten u graag de omgeving zien of vertellen u er graag meer over tijdens een barbecue.

Ga terug naar overzicht