Vakantiewoningen huren in Marina di Bibbona, Toscane, Italie | mobilhome voor 6 personen

Plaats
Toscane (Marina di Bibbona), Vakantiehuizen Italië
Park
Vakantiewoningen huren in Marina di Bibbona, Toscane, Italie
Personen
Maximaal 5
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Direct aan een prachtig strand gelegen mobilhomes voor 5 personen te huur op Camping Casa di Caccia in Marina di Bibbona, Toscane, Italie. Camping met strand.

Deze Casa di Caccia Marina di Bibbona Toscane Mobilhomes beschikken over 2 slaapkamers, 1 met een 2-pers. bed en 1 met twee 1-pers. bedden met daarboven een hoogslaper, over een badkamer met douche, wastafel, bidet en toilet, over een woonkamer met sofa en eethoek, en over een goed uitgeruste keuken met kookplaat, koelkast (incl. vriesvak), koffiezetapparaat en waterkoker.

Voor buiten beschikt u over een overdekte veranda met tuintafel en stoelen. Bij de huur is tevens een gratis parkeerplaats en voor op het privé-strand een parasol met 2 ligstoelen inbegrepen. Camping Casa di Caccia beschikt over meerdere typen Mobilhomes. Kijk s.v.p. even op de site van de camping voor meer informatie.

Direct aan zee gelegen in een rustige omgeving met naaldbomen in het wonderschone landschap van Toscane en de Etruskische Kust, biedt de Camping Casa di Caccia haar gasten een zeer goed onderhouden zandstrand, waar men zich tevens kan douchen. De Casa di Caccia Marina di Bibbona Toscane Mobilhomes zijn door struiken omringd en in perfecte harmonie met de omgeving en het milieu, ver af van straat- en spoorwegverkeer.

Kinderen kunnen veel plezier beleven door de leuke animatie op de camping. Sportliefhebbers kunnen gebruik maken van tennisplaatsen en rijstallen in de directe omgeving. De camping biedt een ideale uitvalsbasis voor wandelaars en mountainbikers. Verder zijn er tafeltennis- en sportplaatsen aanwezig en bevindt zich op de camping een kleine supermarkt waar men tevens fruit, groente, lokale wijnen en typische Toscaanse producten kan kopen.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf op Camping Casa di Caccia in Marina di Bibbona in de prachtige provincie Toscane. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht