Vakantiewoningen huren in Hjelledalen, Stryn, Sogn Og Fjordane, Noorwegen | vakantiehuisje voor 8 personen

Plaats
Sogn og Fjordane omgeving Olden, Stryn, Nordfjord (Hjelledalen, Stryn), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Vakantiewoningen huren in Hjelledalen, Stryn, Sogn Og Fjordane, Noorwegen
Personen
Maximaal 8
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Centraal tussen Stryn en het Geirangerfjord gelegen hytter en appartementen voor 6 - 8 personen te huur in Hjelledalen vlakbij Stryn in de mooie regio Sogn og Fjordane, Noorwegen.

De Vollsnes Hjelledalen Stryn Noorwegen Hytter og Feriehus beschikken over meerdere type hytter. Het type Vaula beschikt is geschikt voor 6 – 8 personen en beschikt over 3 slaapkamers (2 met een 2-pers.bed en 1 met een stapelbed) en een loft, over een badkamer met douche, wastafel, toilet en over een sauna. Verder is er vloerverwarming in de badkamer en in de hal en heeft u de beschikking over een wasmachine en wireless internet.

In de woonkamer treft u een sofa, tafel, open haard en tv aan. De goed uitgeruste keuken beschikt over een kookplaat, koelkast, magnetron en vaatwasser. Buiten bevindt zich een terras met tuintafel en stoelen.

Vollsnes Hjelledalen Stryn Noorwegen Hytter og Feriehus beschikt over meerdere typen hytter en appartementen. Kijk even op de site van Vollsnes voor meer informatie.

De hytter en appartementen van Vollsnes Hjelledalen Stryn Noorwegen Hytter og Feriehus zijn gelegen aan de oevers van een prachtig meer. Hier kunt u zich ontspannen en genieten van een vakantie in een rustige omgeving met een uniek uitzicht over het meer van Stryn en de bergen in het Jostedalsbreen nationaal park.

Onze gasten kunnen gebruik maken van een groot terras met een barbeque, van een zwem steiger en van de bootverhuur. Het is een familie vriendelijke omgeving met een beach volleybalveld en een speelveld in de buurt. Parkeergelegenheid aanwezig.

De omgeving is uitermate geschikt voor wandeltochten. Er zijn veel natuurroutes met keuze uit lichte wandelingen en sportieve tochten in de bergen.

Als u van fietsen houdt, dan is Hjelle ook een uitstekende standplaats. In de omgeving zijn talloze landweggetjes en bergpaden die de moeite waard zijn om te verkennen!
Indien u van vissen houdt, dan zou u eens een zalm, forel of bergforel kunnen proberen te vangen in de rivieren of in het meer. Boten zijn bij de huur inbegrepen.

Vollsnes Hjelledalen Stryn Noorwegen Hytter og Feriehus ligt vlakbij plaatsen als: Het Stryn Zomer Skicentrum, de Briksdal gletsjer, Geiranger, de Loen vallei en het Jostedalsbreen nationaal park centrum. Voor een dagje aan de kust zijn bestemmingen als Måløy, Selje en Ålesund binnen bereik.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze prachtig gelegen vakantiehuisjes aan het Strynsvatn meer in Hjelledalen bij Stryn in de regio Sogn og Fjordane in Noorwegen. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht