Vakantiewoningen huren in Lom, Oppland, Noorwegen | vakantiehuisje voor 5 personen

Plaats
Oppland (Noord) (Lom), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Vakantiewoningen huren in Lom, Oppland, Noorwegen
Personen
Maximaal 5
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Op een mooie camping met veel activiteiten en zwembad gelegen hytter voor 5 personen te huur vlakbij Lom in de mooie regio Oppland, Noorwegen.
Camping met zeer veel voorzieningen voor kinderen !

Deze Nissegarden Lom Oppland Noorwegen Aktiviteter Hytter beschikken over 2 slaapkamers met elk een 2-pers. bed, over een badkamer met douche, wastafel en toilet, over een woonkamer met (slaap)sofa, tafel, tv en open haard, en over een goed uitgeruste keuken met kookplaat, koelkast (met vriesvak), oven, koffiezetapparaat en eethoek/tafel.
Voor buiten beschikt u over een terras met tuintafel en stoelen.

Camping Nissegarden Hytter og Aktiviteter beschikt over meerdere type vakantiehuisjes. Kijk even op de site voor meer informatie.

Nissegarden Hytter og Aktiviteter is zeer fraai gelegen aan het Skim meer (onderdeel van de Otta rivier) op slechts 2,2 km. van het plaatsje Lom. De camping beschikt over zeer veel voorzieningen waaronder een zwembad. Vanaf de camping kunt u de Via Ferrata Lom bezoeken. Een mooi berg/klimparcours waarbij je ondertussen kunt genieten van een heerlijk uitzicht. Ook geschikt voor gezinnen met kinderen.

De omgeving waar de Nissegarden Lom Oppland Noorwegen Aktiviteter Hytter gelegen zijn, leent zich uitstekend voor het maken van uitstapjes, zoals bijvoorbeeld naar de Jotunheimen of een dagtrip naar Geiranger. Maar natuurlijk moet u ook de prachtige Staafkerk van Lom even bezoeken. Ook wandelaars en vissers zullen zich hier prima vermaken.

Wij heten u van harte welkom in deze hytter op Nissegarden Camping vlakbij Lom in de mooie regio Oppland in Noorwegen. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht