Vakantiewoningen huren in Dovreskogen, Oppland, Noorwegen | vakantiehuisje voor 4 personen

Plaats
Oppland (Noord) (Dovreskogen), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Vakantiewoningen huren in Dovreskogen, Oppland, Noorwegen
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Direct aan de E6 en in een schitterende omgeving gelegen hytter voor 4 personen te huur in Dovreskogen vlakbij het Rondane National Park in de regio Oppland, Noorwegen.

Deze Dovreskogen Oppland Noorwegen Hytter beschikken over een slaapkamer met stapelbed en over een 2-pers. hemelbed in de woonkamer. Verder treft u er een grote badkamer aan met douche, wastafel en toilet, een woonkamer met sofa en tafel en een goed uitgeruste keuken met kookplaat, magnetron, oven, koffiezetapparaat, koelkast (met vriesvak), waterkoker en eettafel met stoelen.

Verder beschikt dit type over een kleine overdekte veranda met tuintafel en stoelen. Maar Dovreskogen Camping beschikt over diverse soorten vakantiehuisjes. Kijk even op de site voor meer informatie.

Dovreskogen Camping is gelegen vlakbij het Rondane National Park. Maar ook het Dovrefjell, Jotunheimen en Sunndalsfjella met hun prachtige natuur liggen in de naaste omgeving. Een paradijs voor wandelaars dus. De camping is omgeven door een idyllische natuur en is gelegen aan de Lågen rivier waar u uitstekend kunt vissen. Op de camping treft u naast hytter (waarvan een aantal met douche/toilet) ook een speelplaats, grillplaats en zandstrandje aan. De eigenaar van de camping is ook eigenaar van de naastgelegen boerderij met paarden, konijnen, kippen en kalkoenen en nodigt u van harte uit om eens een kijkje te komen nemen.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze leuke hytter op Dovreskogen Camping in de regio Oppland in Noorwegen. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht