Vakantiewoningen huren in Laerdal, Sogn Og Fjordane, Noorwegen | vakantiehuisje voor 6 personen

Plaats
Sogn og Fjordane (Laerdal), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Vakantiewoningen huren in Laerdal, Sogn Og Fjordane, Noorwegen
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Op loopafstand van het centrum van Laerdal en direct aan het fjord gelegen hytter en bungalows voor 6 personen te huur in de prachtige regio Sogn og Fjordane, Noorwegen.

Deze fraaie 4-sterren Laerdal Sognefjord Sogn og Fjordane Noorwegen Hytter / Bungalows zijn geschikt voor 6 personen en ontworpen in dezelfde stijl als het oude centrum van Laerdal, het Gamle Laerdalsoyri. Ze beschikken over een slaapkamer met 2 x 1-pers. bed, een loft met 2 slaapplaatsen en 2 x 1-pers. opklapbed, een badkamer met douche, wastafel en toilet, een woonkamer met sofa, tafel en tv, een goed uitgeruste keuken met kookplaat, koelkast met vriesvak, oven, koffiezetapparaat en eettafel + stoelen. Voor buiten beschikt u over een terras met tuintafel + stoelen.

Deze mooie Laerdal Sognefjord Sogn og Fjordane Noorwegen Hytter zijn gelegen op Laerdal Ferie og Fritidspark, een moderne camping en prachtig gelegen aan het Sognefjord. De faciliteiten op de camping zijn modern en voldoen aan de hoogste eisen. Sinds 2014 beschikt de camping over een mooi aangelegd Motorikpark. Een Motorikpark is een speeltuin waarbij de oefeningen en de toestellen zijn gericht op het stimuleren van het coördinatie- en concentratievermogen. Laerdal Ferie og Fritidspark beschikt over een café-restaurant, over een groot aantal hytter, bungalows en motelkamers, over een zandstrand, over een fietsenspeciaalzaak, fietsen en skelters (verhuur) en diverse speelvoorzieningen.

De Laerdal Sognefjord Sogn og Fjordane Noorwegen Hytter zijn een ideaal uitgangspunt om de prachtige omgeving te bezoeken. Vanwege de uitstekende ligging (goed bereikbaar via de E16 Oslo-Bergen) en in het centrum van Oost en West Noorwegen kiezen veel gasten voor een langer verblijf op deze fraaie camping. Want in de prachtige omgeving is ontzettend veel te doen/te zien. Wat dacht u van een bezoek aan de prachtige stad Bergen, de spoorbaan van Flåm, cruises op het Sognefjord en een bezoek aan de Jostedalsgletsjer.

De Noorse eigenaar Even spreekt goed Nederlands en heet u van harte welkom op Laerdal Ferie og Fritidspark op loopafstand van het kleine stadje Laerdal in de regio Sogn og Fjordane in Noorwegen. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht