Vakantiewoningen huren in Fagernes, Oppland, Noorwegen | vakantiewoning voor 6 personen

Plaats
Oppland (Zuid) (Fagernes), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Vakantiewoningen huren in Fagernes, Oppland, Noorwegen
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Aan de rand van het gezellige plaatsje Fagernes en direct aan het Strandefjord gelegen appartementen en hytter te huur voor 6 personen op Fagernes Camping in de mooie regio Oppland, Noorwegen.

Deze fraaie Fagernes Camping Oppland Noorwegen Appartementen zijn geschikt voor 6 personen en beschikken over een slaapkamer met een 2-pers. bed en een (zeer mooi) stapelbed in de woonkamer, over een badkamer met douche, wastafel en toilet, over een zeer ruime woonkamer, met (2-pers. slaap-)sofa, tafel en tv, over een open keuken met kookplaat, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker en eettafel + stoelen. Op het balkon bevinden zich nog een tuintafel + stoelen. Vanaf het balkon heeft u een prachtig uitzicht op Fagernes en over het Strandefjord.

De Fagernes Camping Oppland Noorwegen Appartementen zijn gelegen op Fagernes Camping, een mooie 4-sterren camping welke het gehele jaar geopend is. Idyllisch gelegen aan de Strandefjorden en op loopafstand van het gezellige plaatsje Fagernes. Op de camping zijn boten en fietsen te huur. Naast de appartementen zijn er ook diverse soorten hytter te huur.

Als gast van deze Fagernes Camping Oppland Noorwegen Appartementen heeft u de beschikking over een eigen zandstrand en zeer veel speelvoorzieningen. In 2008 is er een grote speeltuin gerealiseerd met naast een trampoline op "het land" nu ook een trampoline in het water. Naast de camping ligt het Valdres Folkemuseum (openluchtmuseum). In de naaste omgeving is er veel te ondernemen. Zo kunt u prima vissen in het Strandefjord en fietsen of wandelen in de Jotunheimen. In 2010 is er een prachtig nieuw sanitairgebouw gerealiseerd en sindsdien werd de camping al een aantal malen uitverkozen tot camping van het jaar in Noorwegen.

Fagernes Camping is een bezoek meer dan waard. Wij heten u van harte welkom in deze fraaie appartementen in Fagernes in de prachtige regio Oppland in Noorwegen. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht