Vakantiewoningen huren in Tessanden, Jotunheimen, Oppland, Noorwegen | vakantiehuisje voor 6 personen

Plaats
Oppland (Noord) (Tessanden), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Vakantiewoningen huren in Tessanden, Jotunheimen, Oppland, Noorwegen
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

In een schitterende omgeving aan de voet van de Jotunheimen gelegen hytter voor 2 - 6 personen te huur in Tessanden in de mooie regio Oppland, Noorwegen. Skipiste in de naaste omgeving.

Deze Randsverk Camping Tessanden Jotunheimen Noorwegen Hytter beschikken over 3 slaapkamers met 2-pers. bedden of een Familybed (2 onder, 1 boven) een badkamer met douche, wastafel, toilet en sauna, een grote woonkamer met sofa, tafel en tv, een open keuken met kookplaat, koelkast (met vriesvak), koffiezetapparaat, waterkoker, oven en een grote eettafel + stoelen.

Voor buiten beschikken deze Randsverk Camping Tessanden Jotunheimen Noorwegen Hytter over een terras met tuinmeubilair. Een aantal hytter beschikt over een wasmachine en wasdroger. In een aantal hytter is WIFI (draadloos internet) en zijn huisdieren toegestaan. Roken is in deze mooie vakantiehuisjes niet toegestaan. Randsverk Camping beschikt over verschillende soorten hytter. Kijk even op de website van de camping voor meer informatie.

Randsverk Camping is een zeer rustige camping en prachtig gelegen aan de voet van de Jotunheimen. Het sanitairgebouw is redelijk nieuw (2014) en modern ingericht en verder beschikt de camping over een campingwinkel en een restaurant/cafetaria met een gezellig terras. Verder vindt u op de camping diverse sport- en speelmogelijkheden.

De omgeving van Randsverk Camping leent zich uitstekend voor het maken van wandelingen of fietstochten, voor het vissen in rivieren en meren, en voor raften in de iets verderop gelegen rivier de Sjoa. Aangezien er zich op 3 km. van de camping een skipiste bevindt en de camping het gehele jaar geopend is Randsverk Camping ook een prima plaats om tijdens de winter te verblijven.

Wij heten u van harte welkom in deze mooie hytter op en nabij Randsverk Camping in Tessanden aan de prachtige "51" tussen ruwweg Lom en Fagernes in de mooie regio Oppland in Noorwegen. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht