Vakantiewoningen huren in Sogndal, Sogn Og Fjordane, Noorwegen | vakantiehuisje voor 5 personen

Plaats
Sogn og Fjordane (Sogndal), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Vakantiewoningen huren in Sogndal, Sogn Og Fjordane, Noorwegen
Personen
Maximaal 5
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Schitterend direct aan het Sognefjord en op fietsafstand van het gezellige stadje Sogndal gelegen hytter voor 5 personen te huur in de mooie regio Sogn og Fjordane, Noorwegen.

De Kjornes Sogndal Sogn og Fjordane Noorwegen Hytter beschikken over een slaapkamer met een 2-pers. bed met daarboven een hoogslaper en een stapelbed. Over een woonkamer met sofa en tafel en een goed uitgeruste keuken met kookplaat, koelkast, koffiezetapparaat, eettafel en stoelen. De totale woonoppervlakte is 21m2 en de hytter zijn verwarmd.
Voor buiten op het terras beschikt u over een tuintafel + stoelen.

De Kjornes Sogndal Sogn og Fjordane Noorwegen Hytter zijn mooi gesitueerd op Kjornes Camping, idyllisch gelegen aan de Sognefjord, 3km ten zuiden van het centrum van Sogndal. Gelegen in het middelpunt van het Fjord koninkrijk en aan de "5", Kjørnes Camping is de ideale basis om alle mogelijkheden van het Sognefjord te ontdekken. Alle attracties bevinden zich binnen een uur rijden van de camping.

Sinds kort beschikt Kjørnes Camping naast een fraaie receptie, ook over een prachtig sanitairgebouw met moderne familiebadkamers en speciaal kindersanitair. De camping beschikt over meerdere vakantiehuisjes en appartementen in verschillende groottes en met verschillende prijzen. Kijk even op de website voor meer informatie.

De familie Stalheim nodigt u van harte uit voor een verblijf in deze hytter op hun mooie camping in Sogndal in de prachtige regio Sogn og Fjordane in Noorwegen. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht