Vakantiewoningen huren in Molde, More Og Romsdal, Noorwegen | vakantiehuisje voor 8 personen

Plaats
More Og Romsdal (Molde), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Vakantiewoningen huren in Molde, More Og Romsdal, Noorwegen
Personen
Maximaal 8
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Direct aan een schitterend fjord gelegen hytter te huur voor 8 personen op Kviltorp Camping in Molde in de prachtige regio More og Romsdal, Noorwegen.

Deze Kviltorp Molde More og Romsdal Noorwegen Hytter, ook wel Seahouses genoemd, beschikken over 3 slaapkamers met in totaal zes 1-pers. bedden, 2 badkamers met douche, wastafel en toilet, woonkamer met (slaap)sofa, tafel en tv, een luxe keuken met kookplaat, oven, magnetron, koelkast met vriesvak en vaatwasser en voor buiten op de veranda: tuintafel + stoelen.
Vanaf de veranda heeft u een werkelijk schitterend uitzicht over het fjord (zie foto 4).

De Kviltorp Molde More og Romsdal Noorwegen Hytter zijn gesitueerd op Kviltorp Camping op ca. 3km. van het centrum van Molde. Prachtig gelegen direct aan het Fannefjord. De camping bevindt zich in een prachtig gebied, o.a. vanwege de mooie uitzichten op de bergen en fjorden. U kunt boten huren om op het fjord te gaan vissen. U kunt dagtrips maken naar het Eikesdal vallei en de Mardølafossen, Noord Europa's hoogste waterval. Maar ook de Atlanterhavsveien (Atlantic Ocean Road) en de Trollstigen bij Andalsnes moet u gezien hebben.

Als gast van deze mooie Kviltorp Molde More og Romsdal Noorwegen Hytter heeft u de beschikking over een modern sanitairgebouw, een kleine snackbar/kiosk, WIFI en over een receptie waar men u graag meer vertelt over de mogelijkheden in de omgeving van Molde. Tip: De stad Molde is zeer bekend om haar rozen en jazz festival.

Kviltorp Camping beschikt over diverse soorten vakantiehuisjes. Van luxe hytter (Seahouses) en luxe appartementen tot standaard hytter. Kijk even op de website van de camping voor meer info, foto's en actuele prijzen.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze prachtige vakantiehuisjes op Kviltorp Camping in Molde in de regio More og Romsdal aan de westkust van Noorwegen. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht