Vakantiewoningen huren in Oppdal, Sor Trondelag, Noorwegen | vakantiehuisje voor 6 personen

Plaats
Sor Trondelag (Oppdal), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Vakantiewoningen huren in Oppdal, Sor Trondelag, Noorwegen
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Zeer fraaie hytter voor 6 personen te huur direct aan de E6 en op slechts 6,5km. van Oppdal in een prachtige omgeving in de regio Sor Trondelag, Noorwegen.

Deze Granmo Camping Oppdal Sor Trondelag Noorwegen Hytter beschikken over 2 slaapkamers met elk een 2-pers. bed + hoogslaper, een badkamer met douche, wastafel en toilet, een woonkamer met sofa, tafel en tv, gratis wifi, een goed uitgeruste keuken met kookplaat, koelkast met vriesvakje, eettafel en stoelen. En voor buiten op de overdekte veranda een tuintafel + stoelen.

Granmo Camping is ideaal gelegen aan de E6 op ca. 6,5km van de plaats Oppdal voor het maken van wandelingen in de bergen en bezoek aan het National Park Dovrefjell. Het jonge eigenarenechtpaar Lars en Randi is u graag van dienst voor extra informatie bijvoorbeeld over de mogelijkheden van rafting, een muskusos-safari en om te vissen en zullen u voorzien van wandelroutes.

Op Granmo Camping zijn naast deze 6-pers. Granmo Oppdal hytter ook nog diverse soorten kleinere vakantiehuisjes en nog enkele fraaie appartementen beschikbaar welke ook in de winter te huur zijn. Dus ook voor de wintersport biedt Granmo Camping u voldoende mogelijkheden. Kijk even op de site van de camping voor meer informatie.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in de hytter of in de appartementen op Granmo Camping even ten zuiden van Oppdal in de regio Sor-Trondelag in Noorwegen. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht