Vakantiewoningen huren in Drevsjo, Hedmark, Noorwegen | vakantiehuisje voor 8 personen

Plaats
Hedmark (Drevsjo), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Vakantiewoningen huren in Drevsjo, Hedmark, Noorwegen
Personen
Maximaal 8
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Prachtig direct aan het Femundtunet meer gelegen hytter voor 8 personen te huur op Camping Femundtunet in Drevsjo, Hedmark, Noorwegen. Camping met prachtig zandstrand. Hytter met o.a. jacuzzi en privé-sauna.

Deze Femundstua Luxe Hytter Drevsjo Hedmark Noorwegen zijn geschikt voor 8 personen is onlangs totaal gerenoveerd en beschikt nu over 3 slaapkamers, een slaapkamer met een 2-pers. bed, en twee slaapkamers met een 2-pers. bed met een hoogslaper. Verder beschikt deze Femundstua over een badkamer met een jacuzzi, aparte douche en toilet, een woonkamer met sofa + tafel en een flatscreen tv, een eettafel met 8 stoelen, vloerverwarming, een goed uitgeruste luxe keuken met kookplaat, vaatwasser, magnetron, koffiezetapparaat en koelkast.

Verder beschikken deze Femundstua Luxe Hytter Drevsjo Hedmark Noorwegen over een traditionele 6/8 pers. sauna. Grappig detail: vanuit de sauna heeft een prachtig uitzicht over het Femundmeer ! Buiten vindt u nog een terras en een vuurplaats.

Camping Femundtunet in Drevsjo beschikt over meerdere type hytter en ook over appartementen. Dus ook als u met een kleiner reisgezelschap bent een prima plek !

Deze Femundstua Luxe Hytter Drevsjo Hedmark Noorwegen zijn gesitueerd op Camping Femundtunet, zeer fraai gelegen aan het Femundmeer vlakbij het plaatsje Drevsjø op de grens met Zweden. Het naastgelegen hotel is van oorsprong een poststation uit de 19e eeuw en is zeer fraai. Wie van natuurschoon houdt en daarnaast wil genieten van het buitenleven en mogelijkheden wil hebben om te kunnen vissen, zwemmen, kanoën, raften, wandelen en mountainbiken is op deze camping aan het juiste adres.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze mooie vakantiehuisjes op Camping Femundtunet direct aan het Femundmeer bij het plaatsje Drevsjo op de grens van Noorwegen en Zweden. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht