Vakantiewoningen huren in Biristrand Lillehammer, Oppland, Noorwegen | vakantiehuisje voor 6 personen

Plaats
Oppland (Zuid) (Biristrand, Lillehammer), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Vakantiewoningen huren in Biristrand Lillehammer, Oppland, Noorwegen
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Op fietsafstand van Lillehammer en direct aan het Mjosameer en de E6 gelegen hytter voor 6 personen te huur op Biristrand Camping in de regio Oppland, Noorwegen.

Deze nieuwe hytter zijn geschikt voor 6 personen en beschikken over 2 slaapkamers, 1 met een 2-pers. bed en 1 met een stapelbed. In de woonkamer bevindt zich nog een 2-pers. slaapsofa. Verder heeft u de beschikking over een badkamer met douche, wastafel en wc. In de woonkamer treft u de sofa aan, met tafel en tv.
De goed uitgeruste keuken beschikt over koelkast, kookplaat, oven, koffiezetapparaat en een eettafel met stoelen.
Het geheel is zeer netjes afgewerkt !
Buiten beschikt u over een gezellige veranda met tuintafel en stoelen en een geweldig uitzicht (zie 4e foto).

Biristrand Camping is direct gelegen aan Noorwegen's grootste meer, het Mjøsameer wat zich prima leent voor watersporten en vissen (boten te huur op de camping). De camping beschikt over veel sportmogelijkheden zoals o.a. beachvolleybalveld. Verder is er een mooi strand. De omgeving is zeer fraai en uitermate geschikt voor het maken van wandelingen, maar uiteraard ook om de Olympische steden Gjøvik, Hamar en Lillehammer te bezoeken.

Wij nodigen u graag uit voor een verblijf in deze mooie hytter op Biristrand Camping, mooi gelegen aan het Mjosameer tussen Lillehammer en Hamar. Graag tot ziens op Biristrand Camping!

Ga terug naar overzicht