Vakantiewoningen huren in Javea (Alicante), Valencia - Murcia, Spanje | mobilhomes voor 4 personen

Plaats
Valencia - Murcia (Javea (Alicante)), Vakantiehuizen Spanje
Park
Vakantiewoningen huren in Javea (Alicante), Valencia - Murcia, Spanje
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen.
Informatie en reserveer

Op slechts 600m. van het strand en terrasjes gelegen mobilhomes voor 4 personen te huur op Camping El Naranjal in Javea, Valencia, Spanje. Camping met zwembad en bij strand.

De Camping El Naranjal Javea Valencia Mobilhomes zijn geschikt voor 4 personen en beschikken over 2 slaapkamers, badkamer met douche en toilet, woongedeelte met zitje en tv, een goed uitgeruste keuken met koelkast en magnetron en buiten beschikt u over een terras met tuinmeubilair.

Camping El Naranjal Javea Valencia nodigt u van harte uit om de regio Alicante te verkennen en te verblijven op een camping met de kwaliteit en comfort van een 1e klasse camping maar tegen zeer interessante prijzen. Informeer ook naar onze zeer interessante "lang-verblijf" prijzen.

In een volledig natuurlijke omgeving, gesitueerd tussen de sinaasappelbomen en op loopafstand gelegen van het El Arenal Beach, zult u genieten van een heerlijke vakantie welke u zeker zult herhalen. Wij hebben alle comfort om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Zo beschikt de camping over een bar, restaurant, een prachtig zwembad, een supermarkt, maar bovenal over uitstekend vernieuwd (2007) sanitair.

In de naaste omgeving is ontzettend veel te ondernemen. Zo vindt u op 1 km. een duikschool, op 3 km. een golfbaan, en treft u naast de camping een midgetgolf parcours aan. Op slechts 300 meter liggen tennisbanen en in de naaste omgeving van de camping kunt u fietsen, auto's, motoren, kano's, jet-ski's en surfplanken huren.

Het centrum van Javea bevindt zich op 3 km., maar op slechts 600 meter van de camping bevindt zich een winkelgebied, met restaurantje, bars, een boulevard en het strand.

Wij heten u graag welkom op onze kleine maar vriendelijke Camping El Naranjal in Javea !

Ga terug naar overzicht