Vakantiewoningen huren in Porto Sant Elpidio, Marche, Italie | bungalow voor 4 personen

Plaats
Marche (Porto Sant Elpidio), Vakantiehuizen Italië
Park
Vakantiewoningen huren in Porto Sant Elpidio, Marche, Italie
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Luxe bungalows voor 4 personen te huur op prachtig park direct aan het strand van Porto Sant Elpidio !

Deze fraaie Residence Le Mimose Porto Sant Elpidio Marche Bungalows de Luxe beschikken over 2 slaapkamers (1 met 2-pers. bed en 1 met twee 1-pers. bedden), woonkamer met sofa, telefoon, tv, safe en airco/centrale verwarming.

De keuken is goed uitgerust en de accommodatie beschikt over privé-sanitair met wc, bidet, douche en wastafel en een 2e toilet met wastafel. Totale woonoppervlakte is 55 m2.
Residence Le Mimose beschikt over verschillende accommodaties. Kijk even op de site voor meer informatie.

Het park ligt direct aan het strand op loopafstand van het pittoreske plaatsje Porto Sant Elpidio.

Als gast van deze Residence Le Mimose Porto Sant Elpidio Marche Bungalows de Luxe heeft u de beschikking over een groot aantal faciliteiten. Zo beschikt het park over een bar, restaurant, pizzeria, supermarkt, wasmachines, zonneterras speciaal voor vrouwen, zwembaden, strandfaciliteiten, telefooncellen, safe, geldautomaat, medische hulppost, nachtbewaking, dag en avond entertainment, shows, dansmogelijkheden, speeltuinen, mini-club, tafeltennis, en een openlucht bioscoop.

De omgeving van Residence Le Mimose leent zich prima voor het maken van excursies. Het Engels en Duits sprekend personeel bij de receptie vertelt u er graag meer over.
Het park is het gehele jaar door geopend.

Wij heten u van harte welkom in onze Residence Le Mimose Porto Sant Elpidio Marche Bungalows de Luxe in Porto Sant Elpidio in de prachtige regio Marche !

Ga terug naar overzicht