Vakantiewoningen huren in Viggja bij Trondheim, Sor Trondelag, Noorwegen | vakantiehuisje voor 5 personen

Plaats
Sor Trondelag (Viggja bij Trondheim), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Vakantiewoningen huren in Viggja bij Trondheim, Sor Trondelag, Noorwegen
Personen
Maximaal 5
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Zeer idyllisch gelegen hytter voor 6 personen te huur op Trasavika Camping in Viggja bij Trondheim in de prachtige regio Sor Trondelag, Noorwegen. Ideaal voor een bezoek aan Trondheim.

Deze Trasavika Camping Viggja Trondheim Hytter beschikken over 2 slaapkamers met familybeds (2 onder - 1 boven), luxe badkamer met douche, wastafel en toilet, een ruime woonkamer met sofa, stoelen, tafel, flatscreen tv, eettafel met stoelen en een zeer goed uitgeruste keuken met kookplaat, oven, vaatwasser, koelkast met vriesvak, koffiezetapparaat en waterkoker. Voor buiten beschikt u over een overdekte veranda met tuinmeubilair en een fraai uitzicht over het fjord !

De Trasavika Camping Viggja Trondheim Hytter zijn gelegen op Trasavika Camping, prachtig gesitueerd in een baai aan het Trondheimsfjord. De camping beschikt onder andere over een mooi zandstrand. Het uitzicht vanaf de camping is geweldig !

Op Trasavika Camping in Viggja zijn veel faciliteiten aanwezig en in de naaste omgeving kunt u in het fjord en bij een rivier uitstekend vissen.

Een dagje Trondheim: geen probleem, de bus stopt voor de camping. Graag een keer het water op ? Geen probleem, eigenaar John verhuurt u graag een van zijn boten. Tot slot treft u op de camping een restaurant met terras aan waar u onder andere kleine maaltijden kunt nuttigen.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze prachtig gelegen hytter op Trasavika Camping in Viggja vlakbij de prachtige stad Trondheim in de regio Sor Trondelag in Noorwegen. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht