Vakantiewoningen huren in Andalsnes, More Og Romsdal, Noorwegen | vakantiehuisje voor 5 personen

Plaats
More Og Romsdal (Andalsnes), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Vakantiewoningen huren in Andalsnes, More Og Romsdal, Noorwegen
Personen
Maximaal 5
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Schitterend aan de voet van Trollstigen gelegen hytter voor 5 personen te huur op Trollstigen Camping og Gjestegard in Andalsnes, in de mooie regio More og Romsdal, Noorwegen.

Trollstigen Camping og Gjestegard beschikt over diverse vakantiehuisjes waaronder deze "high standard" Trollstigen Andalsnes More og Romsdal Noorwegen Hytter met 1 slaapkamer met een 1-pers. bed en een 2-pers. bed en een sofa in de woonkamer welke u kunt omtoveren in een 2-pers. bed. Verder beschikken deze hytter over een badkamer met douche en toilet en een keuken met koelkast. De totale oppervlakte inclusief de veranda is 35m2.

Trollstigen Camping og Gjestegard ligt in een ongelooflijk mooi landschap en direct vanaf de camping heeft u een prachtig uitzicht op de Trollstigen. Dit is dan ook de camping welke het dichtst bij de Trollstigen gelegen is.

Bij de camping bevindt zich een fijn restaurant waar u zowel ontbijt, lunch als uw diner kunt nuttigen. Of gewoon even lekker een terrasje pakken en genieten van het uitzicht op de indrukwekkende omgeving.

Als gast van de hytter kunt u ook gebruik maken van alle faciliteiten van de camping, zoals bijvoorbeeld een wasmachine en droger. Op de camping treft u naast een picknick- en barbecueplaats ook een grote collectie trollen. Bij het restaurant is ook een taxfree winkel gevestigd voor als u nog wat leuks mee naar huis wilt nemen.

Trollstigen Camping og Gjestegard is een perfect startpunt voor trips naar Geiranger, Alesund, Molde en The Atlantic Ocean Road. Maar in de naaste omgeving van de camping kunt u ook prima vissen, wandelen, kanoën en gewoon genieten van de prachtige omgeving.

wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze prachtig gelegen hytter op Trollstigen Camping og Gjestegard vlakbij Andalsnes in de mooie regio More og Romsdal in Noorwegen. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht