Vakantiewoningen huren in Volendam, Noord Holland, Nederland | appartement voor 5 personen

Plaats
Vakantiehuis Noord-Holland (Volendam), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Volendam, Noord Holland, Nederland
Personen
Maximaal 5
Prijs
Vanaf € 284 tot € 840 per week
Prijzen en beschikbaarheid

Marinapark Volendam in Volendam, type vo5 - geschakelde accommodatie voor 5 personen in typisch Volendamse stijl !

Deze accommodatie is geschikt voor 5 personen en beschikt over 2 slaapkamers met vijf 1-pers. bedden, badkamer met ligbad en aparte douche en apart toilet. De luxe keuken is voorzien van een vaatwasser en magnetron.

Aan de oever van de Gouwzee, vlak bij de oude haven, ligt het splinternieuwe Marinapark Volendam in Volendam met eigen jachthaven. Het park beschikt over een klein strandje, een overdekt zwembad, diverse winkeltjes en een restaurant.

Het Marinapark Volendam ligt pal aan de oever van het IJsselmeer in Volendam. Vanaf het water zien al die typisch Volendamse huizen er samen uit als een klein dorpje. Hier verblijft u in een echt oud-Hollandse sfeer, meteen aan de jachthaven en het centrum van Volendam. Noord-Holland is een prachtige bestemming waar je veel bezienswaardigheden vlakbij elkaar vindt. Niet voor niets kom je hier zoveel buitenlandse toeristen tegen! Het IJsselmeer, historische stadjes, uitgestrekte bollenvelden… Wist u dat er zelfs twee bezienswaardigheden op de Werelderfgoedlijst staan? Dat zijn droogmakerij De Beemster, een polder met een zeventiende-eeuwse verkavelingspatroon en de Stelling van Amsterdam, een oude verdedigingslinie. Zondermeer een bezoekje waard.

Met een verblijf op Marinapark Volendam in Volendam beleeft u Holland op z’n best. Geniet van water(sport)plezier op en rondom het IJsselmeer. Bezoek het mooie vissersdorp, wereldberoemd om zijn klederdracht, vis, voetbal en muziek. Ga per fiets op ontdekkingstocht door de schilderachtige omgeving met weidse uitzichten en kleurige bollenvelden. En maak uw Holland avontuur compleet met een dagje Amsterdam; op nog geen 20 kilometer ligt het bruisende stadscentrum.

Ga terug naar overzicht