Vakantiewoningen huren in Vlierden, Noord Brabant, Nederland | vakantiehuisje voor 10 personen

Plaats
Vakantiehuis Noord-Brabant (Vlierden), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Vlierden, Noord-Brabant, Nederland
Personen
Maximaal 10
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Bospark de Bikkels in Vlierden, type b10a - vrijstaande bungalow voor 10 personen - 110m².

Vrijstaande bungalow voor 10 personen met 4 slaapkamers (3 slaapkamers beneden en 1 slaapkamer boven met 4 bedden), sfeerhaard, kleurentv, combi-magnetron, vaatwasser, badkamer met ligbad en douche, 2 aparte toiletten. Deze accommodatie is kindvriendelijk ingericht en beschikt over 2 campingbedjes, 2 kinderstoelen, tuinomheining en de wandcontactdozen zijn afgeschermd.

Op Bospark De Bikkels in Vlierden kunt u genieten van het goede Brabantse leven in al zijn aspecten. U vertoeft midden in het afwisselende landschap van De Peel; één van Nederlands mooiste natuurgebieden. Het pittoreske, zeer natuurrijke park ontvangt u met de bekende Brabantse gastvrijheid. Persoonlijke service staat hier hoog in het vaandel. Het autovrije park is een uitstekend startpunt voor gezellige uitstapjes met het hele gezin. Vele wandel- en fietsroutes leiden u langs een bijzondere combinatie van natuur, cultuur en historie.

Bospark De Bikkels in Vlierden beschikt in bourgondisch Brabant uiteraard zowel over een gezellige bar als over een uitstekend eetcafé met terras. In het verwarmde openlucht zwembad met twee peuterbadjes vermaakt uw hele gezin zich elke dag kostelijk én kosteloos. De sportievelingen kunnen naar hartenlust tafeltennissen, midgetgolfen of biljarten. Ook is er tijdens de schoolvakanties een sport- en animatie-programma en vervelen uw kinderen zich geen dag dankzij de Koos Kids Club.

Wij heten u van harte welkom op Bospark de Bikkels in Vlierden, Noord Brabant. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht