Vakantiewoningen huren in Terherne, Friesland, Nederland | Bungalow voor 6 personen

Plaats
Vakantiehuis Friesland (Terherne), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Terherne, Friesland, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Midden in het Friese Watersportgebied aan de oever van de Terhernster Poelen bij het gezellige dorpje Terherne nieuwe bungalows voor 4 - 10 personen te huur op Waterpark Oan 'e Poel, Friesland, Nederland.

De Waterpark Oan 'e Poel Terherne Friesland Bungalow Grutte Poel 6 personen beschikt over een woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen, dvd-speler en radio/cd-speler. Een open keuken met combimagnetron en vaatwasser. Apart toilet en een wasmachine. Bij elke bungalow zijn tuinmeubelen aanwezig en een eigen aanlegplaats!

De Waterpark Oan 'e Poel Terherne Friesland Bungalow Grutte Poel 6 personen heeft een unieke ligging direct aan de Terhernster Poelen. Het park is omgeven door uitgestrekte natuurgebieden, plassen en meren en is van alle gemakken voorzien. In het schitterende natuurgebied zullen waterliefhebbers, wandelaars en fietsers volledig aan hun trekken komen. Het is een Waterpark bij uitstek!

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in de Waterpark Oan 'e Poel Terherne Friesland Bungalow Grutte Poel 6 personen om elke dag te genieten van de diverse watersportactiviteiten in Friesland. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht