Vakantiewoningen huren in Schin op Geul, Limburg, Nederland | Bungalow voor 6 personen

Plaats
Vakantiehuis Limburg (Walem), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Walem, Limburg, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

In het unieke Zuid-Limburgse landschap prachtig gelegen vakantiewoningen voor 4-12 personen te huur op het Bungalowpark Schin op Geul, Limburg, Nederland.

De Bungalowpark Schin op Geul Limburg Bungalow Roos Royal 6 personen heeft als indeling; Woonkamer met houtkachel, flatscreen tv, dvd-speler, gratis WIFI en hifiset. Een open keuken met koelkast, magnetron, vaatwasser en Senseo. Drie slaapkamers waarvan twee met twee eenpersoons boxspringbedden en één met een stapelbed. Badkamer met douche en toilet.

Door de unieke ligging van de Bungalowpark Schin op Geul Limburg Bungalow Roos Royal 6 personen kunt u genieten van het prachtige Zuid-Limburgse landschap. Het autoluwepark biedt diverse faciliteiten zoals een bowlingcentrum, overdekt kinderspeelparadijs, een tennisbaan en sportvelden.

Als gast van de Bungalowpark Schin op Geul Limburg Bungalow Roos Royal 6 personen kunt u - afhankelijk van de verblijfsduur 1 of 2x gratis gebruik maken van het subtropisch zwemparadijs "Mosaqua' in Gulpen. Vanaf 2020 geldt een korting van 50% op de entree (aanschaf kaartjes bij de receptie van Bungalowpark Schin op Geul).

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze mooie bungalow op Bungalowpark Schin op Geul in het dorpje Walem bij Schin op Geul in de provincie Limburg in Nederland. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht