Vakantiewoningen huren in Scheveningen, Zuid Holland, Nederland | appartement voor 6 personen

Plaats
Vakantiehuis Zuid-Holland (Scheveningen), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Scheveningen, Zuid Holland, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Op loopafstand van het Noordzeestrand prachtige luxe appartementen voor 2 tot 8 personen te huur bij het Appartementencomplex Nautisch Centrum Scheveningen aan de Tweede Binnenhaven van de mondaine badplaats Scheveningen, Zuid Holland, Nederland.

Dit prachtige penthouse met balkon van Appartementencomplex Nautisch Centrum Scheveningen Zuid Holland SV6P 6 personen heeft een riant dakterras en wijds uitzicht op zee. De oppervlakte van het penthouse is circa 161 m2. Er is een riante woonkamer, een luxe keuken met standaard inventaris, vaatwasser, senseo, waterkoker en combi-magnetron. Het penthouse beschikt over 2 slaapkamers (één met 2de televisie) met vijf één persoonsbedden en één slaapbank in de woonkamer. De badkamer bevat een bad, aparte douche en 2e toilet. Ook is het appartement voorzien van een wasmachine en een wasdroger.

Als gast van Appartementencomplex Nautisch Centrum Scheveningen Zuid Holland SV6P 6 personen kunt u ook gebruik maken van alle faciliteiten op ons Vakantiepark Kijkduin in Den Haag. Zo kunt u gratis gebruik maken van het zwembad op Kijkduin. Ook het animatieprogramma is op Vakantiepark Kijkduin. Op Vakantiepark Kijkduin bieden we gratis sport- en animatie activiteiten aan.

In de directe omgeving vindt u de vele bezienswaardigheden die Den Haag rijk is. Appartementencomplex Nautisch Centrum Scheveningen Zuid Holland SV6P 6 personen ligt aan zee, bij de jachthaven, vlak bij de duinen en bij de Scheveningse boulevard.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze mooie appartementen van Appartementencomplex Nautisch Centrum, Scheveningen, Zuid Holland in Nederland. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht