Vakantiewoningen huren in Scharendijke, Zeeland, Nederland | luxe villa voor 8 personen

Plaats
Vakantiehuis Zeeland (Scharendijke), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Scharendijke, Zeeland, Nederland
Personen
Maximaal 8
Prijs
Vanaf € 360 tot € 1.100 per week
Prijzen en beschikbaarheid

Villapark Zeeland Village in Scharendijke bij Renesse, type bl8 - luxe vrijstaande villa voor 8 personen - 110m².

Luxe vrijstaande villa geschikt voor 8 personen met 4 slaapkamers (1 beneden), wasmachine, vaatwasser, badkamer met prive-sauna en douche, apart toilet, 2e badkamer met ligbad en 2e toilet.

Het vijf-sterren-villapark Zeeland Village in Scharendijke vindt u op fietsafstand van bruisend Renesse en brede Noordzeestranden. Op loopafstand van het stijlvolle park ligt het Grevelingenmeer, het grootste en schoonste zoutwatermeer van Europa. U kunt hier tal van watersporten beoefenen. Daarnaast kunt u genieten van het weidse landschap, diverse natuurgebieden en pittoreske stadjes en dorpen in de directe omgeving. In het klassiek ontworpen centrumgebouw vindt u de faciliteiten die uw vakantie compleet maken.

Tussen de waterpartijen vindt u op Villapark Zeeland Village in Scharendijke bij Renesse een klassiek ontworpen centrumgebouw met alle mogelijke faciliteiten zoals een overdekt zwembad (met baby-, peuter- en kleuterbad), eetcafe/bar, snackbar, (mini)supermarkt en een à la carte restaurant. Speciaal voor de kinderen zijn er een Koos Kids Club, verschillende speeltuinen en een recreatieprogramma tijdens schoolvakanties. En u heeft gratis toegang tot het subtropische zwemparadijs De Roompot in Kamperland.

Het veelzijdige Villapark Zeeland Village in Scharendijke bij Renesse ligt op een bevoorrecht plekje, met zowel het Grevelingenmeer als de Noordzee binnen handbereik. Een dagje naar het strand of lekker actief het water op, het kan hier allemaal!

Ga terug naar overzicht