vakantiewoningen huren in Oberurmein, Graubünden, Zwitserland | vakantiehuis voor 5 personen

Plaats
Graubünden (Oberurmein), Vakantiehuizen Zwitserland
Park
Vakantiewoningen huren in Oberurmein, Graubünden, Zwitserland
Personen
Maximaal 5
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Fraai vakantiehuis te huur voor 5 personen in Oberurmein, in de mooie regio Graubünden in Zwitserland.

Vakantiehuis Oberurmein Graubünden Zwitserland (genaamd "Danis") beschikt over 3 kamers: woon-/eetkamer met radio. Uitgang naar het balkon (met meubilair). 1 kleine slaapkamer met 1 x 3 stapelbedden en 1 kamer met 2 bedden. Open keuken, voorzien van een 3-pits kookplaat en oven. Douche/WC. Vanuit het vakantiehuis heeft u een fraai uitzicht op het landschap. Let op: max. 2 huisdieren toegestaan.

Vakantiehuis Oberurmein Graubünden Zwitserland heeft een rustige, zonnige ligging, op het zuidoosten. Voor alleengebruik: (omheinde) wilde tuin en een tafeltennis. Een kinderspeelplaats en een (zwem-) meer vindt u op 1 km, een bushalte op 3 km, een levensmiddelenwinkel en een restaurant op 4 km, station "Thusis" en een buitenzwembad op 10 km en een thermaalbad en een golfterrein op 30 km afstand.

De gezellige, rustige, gezinsvriendelijke vakantieplaats Oberurmein, is gelegen op het bergplateau, op 1.580 - 2.182m boven zeeniveau.

Met een vakantiehuis in Graubünden kunt u in de zomer én in de winter een sportieve vakantie beleven. Graubünden is een zeer bergachtig gebied waarbij de lucht zo zuiver is dat Davos een kuuroord is voor astmapatiënten. In de gehele regio kunt u in de zomer prachtige wandelingen maken, waarbij verschillende kabelbanen u naar hoger gelegen gebieden brengen. De omgeving is ‘s zomers een waar paradijs voor bergklimmers en in de winter zijn hier vele wintersportmogelijkheden.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in dit fraaie vakantiehuis in Oberurmein, in de mooie regio Graubünden in Zwitserland. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht