Vakantiewoningen huren in Nant bij Millau, Midi-Pyreneeën Aveyron, Frankrijk | mobilhomes voor 6 personen

Plaats
Midi-Pyreneeën Tarn-et-Garonne/Tarn/Aveyron (Nant bij Millau), Vakantiehuizen Frankrijk
Park
Vakantiewoningen huren in Nant bij Millau, Midi-Pyreneeën Aveyron, Frankrijk
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Op een mooie 4-sterren Kasteelcamping gelegen mobilhomes voor 6 personen te huur op RCN Camping Val de Cantobre in Nant bij Millau, Midi-Pyreneeën Aveyron, Frankrijk. Camping met zwembad.

Deze prachtig gelegen RCN Camping Val de Cantobre Nant Midi-Pyreneeën Aveyron Mobilhomes (type Comfort Plus 2 veranda) beschikken over 2 slaapkamers, 1 met een 2-pers. bed en 1 met twee 1-pers. bedden en een hoogslaper, een badkamer met douche, wastafel en toilet en een apart 2e toilet, een woongedeelte van met (2-pers. slaap-)sofa, tafel, stoelen, en een goed uitgeruste keuken met kookplaat, oven en koelvriescombinatie. Voor buiten beschikt dit type over een mooie veranda met tuinmeubilair.

Als gast van deze RCN Camping Val de Cantobre Nant Midi-Pyreneeën Aveyron Mobilhomes heeft u de beschikking over een groot aantal faciliteiten. Zo beschikt Camping Val de Cantobre over 2 zwembaden, bar, restaurant, pizzeria, snackbar, winkel, speeltuin en diverse sport- en spelfaciliteiten. Daarnaast is er een kinderclub op de camping en worden er in het hoogseizoen diverse activiteiten voor jong en oud georganiseerd.

Camping Val de Cantobre is een 4-sterrencamping die bij iedereen goed in de smaak valt. Al dertig jaar trekt deze bijzondere kasteelcamping enthousiaste vakantiegangers. De camping wordt door Nederlanders beheerd en er is ook veel Nederlands personeel aanwezig. De camping is op terrassen aangelegd in de heuvels en heeft uitzicht op het dorpje Cantobre. De voorzieningen van de camping zijn ondergebracht in een oude omgebouwde molen. In het restaurant wordt een keur aan lokale specialiteiten geserveerd. Ook aan activiteiten ontbreekt het hier niet, denk bijvoorbeeld aan rotsklimmen, abseilen en kanoën. Of maak een mooie wandel- of mountainbiketocht in de omgeving.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze mooie mobilhomes op Camping Val de Cantobre in Nant bij Millau in de regio Midi-Pyreneeën Aveyron in Frankrijk. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht