Vakantiewoningen huren in Moniga del Garda, Gardameer, Italie | appartement en mobilhome voor 5 personen

Plaats
Gardameer (Moniga del Garda), Vakantiehuizen Italië
Park
Vakantiewoningen huren in Moniga del Garda, Gardameer, Italie
Personen
Maximaal 5
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Appartementen en mobilhomes voor 5 personen te huur met uitzicht op het Gardameer en het zwembad op Piantelle Camping in Moniga del Garda aan het Gardameer. Camping met zwembad, strand, restaurant en pizzeria.

Het hoogste comfort van Piantelle vindt u in onze 4 appartementen met uitzicht op het meer en het zwembad. De Piantelle Camping Moniga del Garda Gardameer Appartementen hebben 2 verdiepingen, beneden vindt u de badkamer,woonkamer met open keuken en een 2-pers. bedbank.
Op de ruime entresol bevindt zich de slaapkamer met 2-pers. bed. De appartementen zijn voorzien van airco, verwarming en satelliet.

Piantelle Camping Moniga del Garda beschikt over meerdere accommodaties waaronder een groot aantal mobilhomes waarvan enkele direct aan het water gelegen zijn. Kijk even op de site van de camping voor meer informatie, prijzen en aanbiedingen.

De camping is rustig gelegen direct aan het Gardameer en als gast van deze Piantelle Camping Moniga del Garda Gardameer Appartementen heeft u de beschikking over veel faciliteiten.

Gedurende het hoogseizoen is een animatieteam aanwezig om dagelijks leuke activiteiten voor de kinderen te organiseren. Op het park vindt u een prima restaurant en pizzeria, een fraai zwembad, een Finse sauna en bij het strand kunt u heerlijk genieten van het uitzicht. Ook zijn er zeilboten te huur !

Kortom .. Piantelle Camping heeft u veel te bieden. Ontdek bij ons de onvergetelijke schoonheid van Lago di Garda. Wij heten u van harte welkom. Graag tot ziens in Moniga del Garda direct aan het prachtige Gardameer in Italie !

Ga terug naar overzicht